Pedrinho: “Jesus’a Karşı Çok Fazla Oynadım”

ANA SAYFAHABERLER → Pedrinho: “Jesus’a Karşı Çok Fazla Oynadım”

Pedrinho: “Jesus’a Karşı Çok Fazla Oynadım”

Pedrinho: “Jesus’a Karşı Çok Fazla Oynadım”

Ankaragücü’nün yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Portekizli orta sahası Pedrinho, pazartesi günü oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Geçen hafta kazandıkları İstanbulspor maçının kendileri için oldukça önemli olduğunu belirten Portekizli, "Fenerbahçe maçına da her zamanki gibi hazırlandık. Rakibin kim olduğu fark etmez. Her zaman aynı felsefeyle sahaya çıkıyoruz. Bizim için önemli olan kendi performansımızı en iyi şekilde ortaya koymak. Biz de 3 puan için sahaya çıkacağız." şeklinde sözlerine başladı.

Geçtiğimiz sezon Portekiz Ligi’nde en iyi 8 numara seçilen Pedrinho, sahadaki görevi hakkında; "Ben 8 numarada oynamayı seviyorum. Hocam ne görev verirse versin oynarım, fark etmez. Hocam şu an beni 10 numara olarak tercih ediyor, takımıma bu alanda katkı vermek istiyorum." dedi.

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus ile çok kez rakip olduğunu söyleyen 29 yaşındaki futbolcu, Portekizli teknik direktörün hücum ağırlıklı bir futbol tercih ettiğini sözlerine ekledi.

"Jorge Jesus'a karşı çok fazla oynadım. Kendisi ileride baskı yapmayı seven, agresif ve sürekli hücum oynatan bir felsefeye sahip. Takımıyla çok iyi bir sezon başlangıcı yaptı. Biz de iyi bir takımız. Sadece rakibi düşünerek maça hazırlanamazsınız, kendi iyi yönlerinizi de öne çıkarmanız lazım. Biz çok iyi hazırlandık."

Portekiz Ligi’nin en iyi 11’inde Fenerbahçe’den Lincoln Henrique’nin de olması üzerine; "Geçen sene ikimiz de iyi oynadık ama bu artık geride kaldı. Artık yeni takımlarımız var. Lincoln de çok iyi bir oyuncu. Şu anki performansımdan memnunum, üzerine ekleyerek devam edeceğim." yorumlarını getirdi.

Son olarak Türkiye ve Portekiz arasında sahadaki farklılıkları değerlendiren Pedrinho, "İki ligin arasında biraz fark var. Portekiz'de daha taktik bir oyun anlayışı var. Burada ise daha fiziksel bir oyun ön planda. Koşu mesafeleri burada daha önemli. Süper Lig'in kalitesini çok beğendim ve ligi çok sevdim. Portekiz'in burada iyi temsil edilmesi hoşuma gidiyor. Şu an aklımda sadece 3 puan var. Fenerbahçe karşısında iyi bir performans sergilemek istiyorum." ifadelerini kullanarak sözlerini tamamladı.