Olaylı Maçta Fenerbahçe Farkla Turladı

ANA SAYFAHABERLER → Olaylı Maçta Fenerbahçe Farkla Turladı

Olaylı Maçta Fenerbahçe Farkla Turladı

Olaylı Maçta Fenerbahçe Farkla Turladı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turu ikinci maçında Maribor ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

İlk maçı Kadıköy’de 3-1 kazanan Fenerbahçe, Slovenya’da ise 3-0’lık galibiyet alarak Konferans Ligi’nde play-off turuna yükseldi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Fenerbahçe deplasman tribünü ile Maribor taraftarları arasında çıkan olaylar sebebiyle maç yaklaşık yarım saat durdu. Fenerbahçeli taraftarların bir bölümü stadyumdan dışarıya çıkarıldı.

Sarı lacivertliler adına golleri kaydeden isimler İrfan Can Kahveci, Sebastian Szymanski ve Dusan Tadic oldu.

Fenerbahçe, Konferans Ligi play-off turunda Hollanda temsilcisi Twente ile eşleşti.

“Oyuncularım Verdiğim Görevleri Harfiyen Yerine Getirdi”

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, karşılaşmanın ardından takımının sahada gösterdiği birliktelikten çok memnun olduğunu söyledi.

62 yaşındaki çalıştırıcı, “Güzel oyun ve skorla buradan ayrılıyoruz. Oyuncularım verdiğim görevleri harfiyen yerine getirdi. Ülke puanına katkı sağladığımız için mutluyuz." şeklinde konuştu.

Takımın uyumunun zamanla arttığını vurgulayan İsmail Kartal, "Takım içinde saygın bir rekabet var. Bu da kalitemizi artırıyor. Yerli ve yabancı oyuncularımızın hepsinde gelişim var. Her geçen gün birbirimizi daha iyi tanıyoruz." ifadelerini kullandı.

“Haksızlığa Uğrayanlar Bizim Taraftarımız”

Maçın ikinci yarısında yaşanan tribün olaylarına tepki gösteren İsmail Kartal, “Taraftarlarımızın pankartı alındı, olaylar çıktı. Gergin ortamda taraftarımızın stat dışına çıkarılması doğru değil. Haksızlığa uğrayanlar bizim taraftarımız. Yöneticilerimiz gerekli açıklamayı yapacaktır.” şeklinde konuştu.

Twente Açıklaması

Kartal, son olarak Konferans Ligi play-off turundaki rakipleri Twente hakkında konuştu:

"Twente gibi iyi bir takıma karşı oynayacağız. En iyi şekilde hazırlanacağız. Hem lig hem Avrupa'ya hazırlanmak önemliydi. Taraftarlarımızın mutluluğu için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz."