Okan Buruk: “Takımımız Oynadıkça Forma Girecek”

ANA SAYFAHABERLER → Okan Buruk: “Takımımız Oynadıkça Forma Girecek”

Okan Buruk: “Takımımız Oynadıkça Forma Girecek”

Okan Buruk: “Takımımız Oynadıkça Forma Girecek”

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında 0-0 berabere kaldıkları Mondihome Kayserispor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Takımın oynadıkça daha iyi olacağını söyleyen Buruk, sezonun bu bölümünü en kayıpsız biçimde geçmek istediklerini dile getirdi.

Buruk, “Burayı en kayıpsız şekilde geçmeye çalışıyoruz. Kayserispor zaman zaman bizden daha çok istedi. Bir sonraki maç farklı olacak. Takımımız oynadıkça forma girecek.” dedi.

“Maç Kazanma Tutkusunu Göreceğiz.”

İlerleyen maçlarda sarı kırmızılı ekibin tutkusunu sahada göstereceklerini belirten Buruk, bunun gerçekleşmemesi halinde oyuncuların takımda yer alamayacağını da sözlerine ekledi:

“Bundan sonraki haftalarda Galatasaray takımının oyun kalitesi, isteği, arzusu ve maç kazanma tutkusunu göreceğiz. Görmezsek zaten oyuncular bizle beraber olmaz.”

“Sakatlık Riski Yaşamak İstemiyoruz”

Sakatlık riskini en aza indirmek adına sezon öncesi kampında yer almayan oyuncuların zamana ihtiyacını olduğunu dile getiren teknik direktör, “Birçok oyuncumuz sezon başı kampında bizimle değildi. Hazır olmayanlar için de sakatlık riskini yaşamak istemiyoruz. %100 hazır olmaları için birkaç haftaya daha ihtiyaçları var.” ifadelerini kullandı.