Okan Buruk: “Şampiyonlar Ligi’ndeyiz”

ANA SAYFAHABERLER → Okan Buruk: “Şampiyonlar Ligi’ndeyiz”

Okan Buruk: “Şampiyonlar Ligi’ndeyiz”

Okan Buruk: “Şampiyonlar Ligi’ndeyiz”

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Rams Park’ta Molde ile karşılaştı. Sarı kırmızılılar, rakibini Mauro Icardi (P) ve Angelino’nun golleriyle 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Toplamda 5-3’lük skorla turu geçen taraf olan Galatasaray, kulüp tarihinde 17.kez UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalma başarısı gösterdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, karşılaşmanın ardından maça ve takımın geleceğine dair açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren Okan Buruk, "İki Molde maçının hikayesi de bizim açımızdan elbette memnuniyet verici değil. Devre arasında oyuncularıma da söyledim, rakibin bizden topu almaya çalışmaması, bizden hata beklemesi vardı. İkinci yarıda iyi işler yapamadık, yapsak maç daha kolay olacaktı." ifadelerini kullandı.

“Transferler Olacak"

Okan Buruk, takımdan ayrılabilecek oyuncular olduğunu söylerken yeni transfer yapacaklarının da altını çizdi:

"Tam kadro değildik. İki tane çok önemli kanat oyuncumuz yoktu. Midtsjö'nün takımdan ayrılma durumu var. En iyi kadromuzla olmamamıza rağmen Şampiyonlar Ligi'ne girmek önemliydi."

"Şampiyonlar Ligi'ndeyiz. Hem bütçe olarak hem de oyuncu kalitesi olarak Şampiyonlar Ligi'nde bize hizmet edecek oyuncular almalıyız. Bununla ilgili başkanımız ve Erden Bey'in çalışmaları var."

"Önümüzde Gaziantep FK maçı var. Milli ara sonrası daha sonra geniş bir kadromuz olacak. Bunun yanında transferler de olacak."