Okan Buruk: “Oyuncularımla Birlikte Şampiyonlar Ligi’nde Olmak İstiyorum”

ANA SAYFAHABERLER → Okan Buruk: “Oyuncularımla Birlikte Şampiyonlar Ligi’nde Olmak İstiyorum”

Okan Buruk: “Oyuncularımla Birlikte Şampiyonlar Ligi’nde Olmak İstiyorum”

Okan Buruk: “Oyuncularımla Birlikte Şampiyonlar Ligi’nde Olmak İstiyorum”

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi’nde oynayacakları Olimpija Ljubljana maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi hedeflerine değinen deneyimli çalıştırıcı, karşılaşmanın maddi ve manevi anlamda çok önemli olduğunu söyleyip “Bizim için maddi ve manevi olarak çok önemli bir maç. Oyuncularımla birlikte Şampiyonlar Ligi'nde olmak istiyorum. O yüzden yarın onlardan en iyisini bekliyorum. En iyi oyunumuzu oynamak zorundayız.” ifadelerini kullandı.

Sloven ekibine önem verdiklerini de belirten Buruk, “Yarışıyoruz ve bir turu geçtik. Hedefimiz bu turda da rakibimizi elemek. Rakibimize çok önem veriyoruz. Avantajlı skorla dönmek istiyoruz.” sözleriyle turu geçme isteğini dile getirdi.

Maçın Gidişatına Göre Icardi’yi Değerlendirmeyi Düşünüyoruz”

Bu yaz döneminde takıma geç katılan Mauro Icardi hakkında da konuşan Buruk, Arjantinli golcünün maç kadrosunda olmasına rağmen sonradan oyuna girebileceğini belirtti:

“Icardi bize geç katıldı. Oynayabilecek durumda olduğu için kadroya aldık. Maçın gidişatına göre değerlendirmeyi düşünüyoruz."

Takımın bir diğer yıldızı Wilfried Zaha’nın durumuna da açıklık getiren teknik direktör, “Zaha, 2 gün takımla birlikte antrenman yaptı. Rövanş maçıyla beraber yavaş yavaş süre almaya başlayacağını düşünüyorum. Çok da hızlı bir şekilde onu riske etmek istemiyoruz.” dedi.

“İlk Tercihimiz Rashica”

Okan Buruk, kenar oyuncusu transferi üzerine gelen soruyu da yanıtladı..

Geçen sezon takımın yıldızlarından biri olan Milot Rashica’nın takıma yeniden transfer olması hakkında açıklamalarda bulunan Buruk, "Kanat oyuncusu anlamında ileriye dönük bir oyuncu daha kadroya katmak istiyoruz. İlk tercihimiz tabii ki Rashica." dedi ve Rashica’nın bu bölgede öncelikli tercih olduğunu ifade etti.