Okan Buruk: “Kendi Kalitemizi Ortaya Koyacağız”

ANA SAYFAHABERLER → Okan Buruk: “Kendi Kalitemizi Ortaya Koyacağız”

Okan Buruk: “Kendi Kalitemizi Ortaya Koyacağız”

Okan Buruk: “Kendi Kalitemizi Ortaya Koyacağız”

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi play-off turundaki Molde eşleşmesinin birinci maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Norveç ekibinin kalitesine değinen çalıştırıcı, kendi kalitelerini ortaya koyacaklarını ifade etti. Buruk, “Rakibimizin ne kadar istekli olduğunu biliyoruz. İki maç var. Biz de kendi kalitemizi ortaya koyacağız.” dedi.

“Tete İle İlgili Süreç Devam Ediyor”

Takımla birlikte Norveç’e seyahat eden Tete’nin belirsiz durumuna da değinen Buruk, Brezilyalı futbolcunun maça yetişme olasılığının altını çizdi ve "Tete ile ilgili süreç devam ediyor. Buraya kadar getirdik. Oynama izninin çıkma şansı var. Yarın akşama kadar böyle bir sonuç alabilirsek, alacağız.” ifadelerini kullandı.

“Bizim Açımızdan Sevindirici Oldu”

Türkiye Futbol Federasyonu’nun bugün aldığı maç erteleme kararı hakkında konuşan Buruk, bu durumun Avrupa’da mücadele eden Türk temsilcileri için iyi olduğunu belirtti.

Buruk, "Bizim açımızdan sevindirici oldu. 6 gün içinde 3 maç oynayacaktık. Play-off kapısındaki 4 Türk takımı için bu düşünce çok önemli. Bu anlamda TFF'ye teşekkür ederim.” diyerek federasyonunun kararından memnun olduğunu da açıkladı.