Okan Buruk: “Icardi’yi Bekliyoruz.”

ANA SAYFAHABERLER → Okan Buruk: “Icardi’yi Bekliyoruz.”

Okan Buruk: “Icardi’yi Bekliyoruz.”

Okan Buruk: “Icardi’yi Bekliyoruz.”

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, takımının Avusturya kampı sırasında hem kadronun güncel durumu hem transferler hakkında Ajans 1905’e önemli açıklamalar yaptı.

İşte Okan Buruk’un açıklamalarından öne çıkanlar:

 

Şampiyonlar Ligi Hedefi ve Savunma Hattı

Sarı kırmızılı ekibin güncel kadro kalitesinin yüksek olduğunun altını çizen Okan Buruk, ana hedeflerinin UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılmak olduğunu söyledi.

“Şu anki takımımız Avrupa’da bir şeyler alabilir. Hedefimiz ilk olarak Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalabilmek.” diyen Buruk, takımın iki önemli savunma oyuncusu Sacha Boey ve Victor Nelsson’un takımdan ayrılma talepleri olmadığını ifade etti:

"Sacha Boey ve Victor Nelsson'un ayrılmak gibi bir düşünceleri yok. Bizim de düşüncemiz onlarla devam etmek. Ben teknik adam olarak aynı savunma oyuncuları ile devam etmek istiyorum.”

Transfer Açıklamaları

Okan Buruk, sözlerinin geri kalanında ise Galatasaray’ın transfer gündeminde olan futbolcular hakkında konuştu.

Manchester United’ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred’i çok beğendiğini söyleyen Okan Buruk, "Fred ile Şampiyonlar Ligi'nde rakip de olduk. Çok beğendiğim bir oyuncu. Manchester United'dan oyuncu almak biraz zor ama Erden Bey harika işler çıkarıyor.” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz sezon elde edilen şampiyonluğun mimarlarından olan Mauro Icardi’nin durumu ise, taraftarlar tarafından en çok merak edilen konuların başında geliyor.

Okan Buruk, Icardi hakkında; “Icardi’yi bekliyoruz. Pazartesi günü gelecek inşallah. Ailevi sebeplerden dolayı ufak bir aksaklık oldu.” diyerek Arjantinli golcünün gelecek hafta başında takıma katılabileceğini söyledi.

Okan Buruk, “Mauro ile her zaman empati yaptım, oğlumla bir şeyler paylaştı. Burada çok mutluydu. Hem benimle hem de taraftarla bir bağ kurdu." sözleri ile Icardi’nin hem kendisi hem de taraftar açısından önemini dile getirdi.

Son olarak Milot Rashica’nın olası transferine değinen Okan Buruk, “Milot gelmek istiyor. Biz de onu istiyoruz ama bir kulübü var ve biraz beklememiz gerekiyor." ifadeleriyle sözlerini noktaladı.