Okan Buruk Icardi Hakkında Konuştu

ANA SAYFAHABERLER → Okan Buruk Icardi Hakkında Konuştu

Okan Buruk Icardi Hakkında Konuştu

Okan Buruk Icardi Hakkında Konuştu

Süper Lig’in 8’inci haftasında Yeni Adana Stadyumu’nda Adana Demirspor, Galatasaray’ı konuk etti. Milli ara öncesinde Süper Lig puan tablosunun zirvesinde 17 puanla bulunan iki ekip, karşılaşmadan 0-0 beraberlikle ayrıldı.

Maç sonunda kamuoyuna açıklamalarda bulunan Okan Buruk, Galatasaray’ın transferin son gününde Paris Saint Germain’den kadrosuna kattığı Mauro Icardi hakkında da konuştu.

“Icardi Özel Hayatında İyi Günler Geçirmiyor”

Galatasaray, Adana Demirspor maçı öncesinde yeni transferlerden Yusuf Demir ve Mauro Icardi’nin kadroda olmayacağını açıklamıştı.

Bu iki oyuncudan Mauro Icardi’nin durumu kamuoyunda hafta boyu tartışıldı. Arjantinli oyuncunun özel hayatındaki gelişmeler, magazin ve spor basınının da gündemine geldi.

Maç sonunda bu konuda açıklamalarda bulunan Okan Buruk da oyuncunun özel hayatında yaşadığı sıkıntılardan bahsetti:

“Maçtan önce de Icardi ile ilgili konuşmuştuk. Maçtan önce arka adalesiyle ilgili sorun olmuştu. Son idmanda da ona bir baktık ama geçen haftası çok genel olarak iyi geçmedi. Sadece saha içi değil, özel hayatında da iyi geçmeyen bir haftası vardı. Bir de ağrısı devam edince kadroya almadık. Önümüzdeki maçta bizimle birlikte olacaktır.”

Galatasaray’ın Paris Saint Germain’den 1 yıllığına kiraladığı oyuncu, şu ana kadar sarı kırmızılı takımla 1’i hazırlık maçı olmak üzere toplamda 2 karşılaşmaya çıktı. Arjantinli isim henüz gol veya asist kaydedemedi.