Okan Buruk: “Avrupa’da Kupa Kazanmak İstiyoruz”

ANA SAYFAHABERLER → Okan Buruk: “Avrupa’da Kupa Kazanmak İstiyoruz”

Okan Buruk: “Avrupa’da Kupa Kazanmak İstiyoruz”

Okan Buruk: “Avrupa’da Kupa Kazanmak İstiyoruz”

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi’nde oynayacakları Olimpija Ljubljana eşleşmesinin rövanş maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Buruk, geçen sezona değinirken bu yıl da aynı başarıyı yakalayacaklarını vurguladı.

Deneyimli teknik direktör, "Galatasaray olarak bizim geçen sene başarılı olmamızın sebebi bütün oyuncuların inanması ve %100'ünü vermesi. Aynı şeyi tekrar yakalayacağız.” ifadelerini kullanırken “Şampiyon olduk diye bir şey bitmedi. Avrupa’da kupa kazanmak istiyoruz.” sözleriyle Avrupa hedeflerinin olduğunu belirtti.

“Torreira Bizimle Birlikte Çalışıyor”

Lucas Torreira’nın bir an önce sahalara dönmesini bekleyen Buruk, oyuncusunun tam olarak hazır hale gelmesi için bir sürecin olduğunu dile getirdi:

"Lucas Torreira, bizimle birlikte çalışıyor. Çok uzun bir maraton bizi bekliyor. Torreira'yı hemen sahaya sürmek istemedim çünkü hazır hale gelmesi için bir süreç gerekiyor."

“Uygun Şartlar Varsa Kulüp Değerlendirir”

Transferi gündemden olan Nicolo Zaniolo’nun durumunu da açıklık getiren Buruk, oyuncusu için uygun şartların oluşması halinde kulübün bu durumu değerlendireceğini söyledi:

“Zaniolo’nun kasığından bir sakatlığı var. Birçok oyuncumuza teklif var. Nicolo da bunlardan biri. Kulüp için uygun şartlar varsa kulüp değerlendirir.”

“Genel Atmosfere Herkes Uyuyor”

Takımdaki atmosfere değinen Buruk, yeni transferlerin dışarıda kalacak oyuncular olmadığını vurgulayıp “Kazandığınızda, ‘Kolej havası var.’ derler. Kaybettiğinizde ise ‘Gruplaşma var.’ derler. Biz kadromuzu koruduk. Yeni transferler de dışarıda kalacak oyuncular değil. Yakın arkadaşlık bağları olabiliyor ama genel atmosfere herkes uyuyor.” dedi.