Nuri Şahin Yazdan Sonra Sonbahar Yaşıyor

ANA SAYFAHABERLER → Nuri Şahin Yazdan Sonra Sonbahar Yaşıyor

Nuri Şahin Yazdan Sonra Sonbahar Yaşıyor

Nuri Şahin Yazdan Sonra Sonbahar Yaşıyor

Fraport TAV Antalyaspor’da teknik direktör Nuri Şahin, Antalya kariyerinin en zorlu günlerini yaşıyor. Genç teknik direktör Süper Lig’de Fraport TAV Antalyaspor ile birlikte 5 maçtır kazanamıyor.

Kırmızı beyazlı takım an itibariyle, 7 maçta aldığı 2 galibiyet ve 5 mağlubiyetle 6 puanla 16’ncı basamakta bulunuyor.

Antalyaspor Tarihine Geçmişti

Süper Lig 2021/22 Sezonu başında teknik direktör Ersun Yanal ile yolların ayrılması sonrasında sürpriz bir şekilde göreve gelen Nuri Şahin, bir süre hem futbolcu hem teknik direktör olarak Fraport TAV Antalyaspor’da çalışmıştı.

Bu süre zarfında oynattığı futbol ve aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Nuri Şahin, Ocak 2022 – Ağustos 2022 tarihleri arasında Süper Lig’de takımının başında 16 maçta yenilmemişti.

Nuri Şahin, bu 16 maçlık periyot ile Fraport TAV Antalyaspor tarihinin en uzun yenilmezlik serisine imza atmıştı.

Yeni Sezona Kötü Başladı

Yukatel Kayserispor sahasında Fraport TAV Antalyaspor'u yendi

Geçtiğimiz sezonu Avrupa kupaları potasının sınırında bitiren Fraport TAV Antalyaspor, yeni sezon öncesinde büyük beklentiyle sezona başlamıştı.

Buna karşın saha içinde alınan sonuçlar beklentilerin altında kaldı.

Sezonu Galatasaray’a kendi evinde 1-0 mağlup olarak başlayan Fraport TAV Antalyaspor, namağlup serisini bu şekilde sonlandırmıştı.

İlerleyen süreçte Gaziantep FK, Kasımpaşa, Yukatel Kayserispor ve Adana Demirspor’a da yenilen kırmızı beyazlı Akdeniz temsilcisi, son olarak arabam.com Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Hafta İçi Teşekkür Etti

Fraport TAV Antalyaspor, kötü başlanan sezonun ardından hafta içi kişisel Instagram hesabından bir mesaj yayınlamış ve kulübün tüm paydaşlarına teşekkür etmişti.

Nuri Şahin paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Tam bir yıl önce, futbolculuk kariyerimi noktalayıp, saha kenarında yepyeni bir serüvene başlamıştım. O gün duygularımı “Çok uzun bir yolun, ilk adımları” diye özetlemiştim. Bir yılda, zor gibi görünen anlardan, hep birlikte çıktık. El ele verip, Antalyaspor tarihine geçen başarılara imza attık. Her sabah tesislere yüzümüzde gülümseme ve daha iyisini yapabilme motivasyonuyla geldik. Bugün ilk günkü heyecanımızla devam ediyoruz. Bu süreçte yanımda olan tüm Antalyaspor camiasına, teknik ekibime,Başkanıma ve tüm yönetime, terinin son damlasına kadar mücadele eden oyuncularıma, tesis personelimize teşekkür ederim. Onlar olmasaydı bu hikaye eksik kalırdı…”