Nathan Redmond: “Fenerbahçe Maçının Atmosferini Çok Duydum”

ANA SAYFAHABERLER → Nathan Redmond: “Fenerbahçe Maçının Atmosferini Çok Duydum”

Nathan Redmond: “Fenerbahçe Maçının Atmosferini Çok Duydum”

Nathan Redmond: “Fenerbahçe Maçının Atmosferini Çok Duydum”

Beşiktaş, lige verilen milli takım arasında çalışmalarını sürdürdü.

Siyah beyazlı takımın sezon başında Southampton’dan kadrosuna kattığı İngiliz oyuncusu Nathan Redmond, antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“Bu Konular İçin Doğru Zamanlar Değil”

Takımın genel durumuyla ilgili görüşlerini anlatarak sözlerine başlayan Nathan Redmond, “Genel atmosferimiz şu anda çok iyi. Daha az kişiyle antrenman yapmamıza rağmen idman şiddetimiz ve yoğunluğumuz aynı şekilde devam ediyor.” dedi.

Valerien Ismael ve Şenol Güneş dönemi arasında kendi performansındaki farkı, takıma alışmasına bağlayan İngiliz kanat oyuncusu, “Daha iyi veya daha farklı olduğunu söyleyemem ama ben buraya Valerien Ismael döneminde geldim. Southampton’da tek başıma idman yaptığım dönemler oldu. Buraya ilk geldiğimde %100 değildim, üzerine koyarak devam edip daha zinde bir duruma geldim. Bu da benim öz güvenime ve takıma katkı verme durumuma yansıdı.” diye konuştu.

Sezon sonunda takımda kalıp kalmayacağıyla ilgili henüz bir şey düşünmediğini belirten Redmond, şimdilik tek odağının takımın başarısı olduğunu söyledi:

“Henüz bu konuyla ilgili bir şey düşünmedim. Sezonu en iyi şekilde bitirmeyi hedefliyoruz. Şu an bu konular için doğru zamanlar değil. Hedefimiz maçlar, puanlar kazanmak. Sezon sonunda bu konuyu düşünecek bol zamanımız olacak.”

“Sabırsızlıkla Bekliyorum”

Nathan Redmond, kendisine yöneltilen bir soru üzerine saha içinde oynadığı pozisyonlardan bahsetti.

Zaman zaman teknik direktörleri tarafından farklı pozisyonlarda değerlendirildiğini hatırlatan Redmond, “Farklı mevkilerde kariyerim boyunca oynadım. Bu biraz da teknik direktörlerin kararına göre değişen bir şey. Farklı maçlarda farklı kararlar alabiliyorlar. 10 numarada ve forvette de oynadım. Sol kanat, kendimi iyi hissettiğim doğal mevkim ama farklı mevkilerde oynayabilmek de önemli. En önemlisi ise sonucunda takıma katkı sağlamak.” şeklinde konuştu.

Önümüzdeki hafta oynayacakları Fenerbahçe derbisi ile ilgili çok şey duyduğunu söyleyen siyah beyazlı oyuncu, “İlk Fenerbahçe maçında ilk 11 başlamıştım, o zaman benim için de iyi bir test olmuştu. İlk 11’de başlamanın ya da sonradan girmenin yanında önemli olan her zaman katkı vermektir. Maçın önemini, atmosferini çok duydum. Burada uzun süre oynayanlar derbi atmosferlerinden bana bahsettiler. Ben de o günü sabırsızlıkla bekliyorum. Önemli olan şey o gün katkı verebilmek.” dedi.

“Katkı Verebileceğine İnanıyorum”

Beşiktaş’ta son dönemde geleceği tartışılan Dele Alli ile çok iyi arkadaş olduklarının altını çizen Nathan Redmond, vatandaşının yeteneklerine duyduğu güvenden bahsetti:

“Dele, uzun süredir tanıdığım birisi. Onun yapabileceklerini biliyorum ama günün sonunda benim ne düşündüğüm değil, hocamızın kararı önemli. O benim çok yakın arkadaşım, oynayıp oynamamasından bağımsız olarak çok da iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. Ben hala takımımıza katkı vereceğine inanıyorum.”