Murat Sancak: “Keşke Dünya Karması Adana Demirspor’da Oynasa”

ANA SAYFAHABERLER → Murat Sancak: “Keşke Dünya Karması Adana Demirspor’da Oynasa”

Murat Sancak: “Keşke Dünya Karması Adana Demirspor’da Oynasa”

Murat Sancak: “Keşke Dünya Karması Adana Demirspor’da Oynasa”

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Sancak, Türkiye Kupası’nda mağlup oldukları Çaykur Rizespor maçı ve ara transfer dönemine yönelik konuştu.

“Böyle Kazalar Olabiliyor”

Murat Sancak, Çaykur Rizespor karşısında yaşanan yenilgiyi kaza olarak değerlendirdi.

Kalan maçlara odaklanmaları gerektiğini söyleyen Sancak, “Futbolda bunlar var. Yoğun bir kamp döneminden sonra böyle kazalar olabiliyor. Önümüze bakacağız, yapacak bir şey yok. Dünyanın sonu değil. Bu sene olmadı seneye, seneye olmadı diğer sene diye bakacağız. Kupada var olmaya devam edeceğiz. Şu an bizim için önemli olan önümüzdeki 5 maça odaklanmak. Bu 5 maçtan en iyi sonuçlarla çıkmamız gerekiyor, inşallah da çıkacağız.” diye konuştu.

“3-5 Tane Transfer Yapacağız”

Yaklaşan transfer dönemine ilişkin de açıklamalar yapan Murat Sancak, “Eksik ve ihtiyaç olan bölgelere 3-5 tane transfer yapacağız. Onun haricinde bir şey yok. Taraftarlar dünya yıldızı ister. Taraftarlar her şeyi ister. Keşke dünya karması gelse de Adana Demirspor’da oynasa. Bunlar her istediğiniz zaman getirilebileceğiniz futbolcular değil. Bugün bir dünya yıldızını getirmek, yıllık 5-6 milyon €’dan aşağı değil. Taraftarın gönlünü hoş etmek için transferler yapmayız, o net ama ihtiyaç duyduğumuz her bölgeye adam alacağız.” dedi.

Başkan Sancak, Mario Balotelli’nin takıma yeniden dönüş ihtimali ve yapacakları golcü transferi içinse şunları söyledi:

“Balotelli gelir mi? Şu an Sion kulübünün oyuncusu, gelme ihtimali yok.  Taraftarlar o beklentiye girmesin ama iyi bir golcü alacağız. Önemli olan alacağımız oyuncunun Adana Demirspor’a katkı sağlaması. Teknik ekibimizle beraber en iyisini almaya çalışacağız.”

“Samet, Ülkenin En İyi Stoperlerinden Bir Tanesi”

Stoper Samet Akaydın’ın Türkiye’de o bölgedeki en önemli isimlerden biri olduğunun altını çizen Sancak, “Samet’e talip olmaları kadar doğal bir şey yok. Samet şu anda ülkenin en iyi stoperlerinden bir tanesi. Geçen sene Tayyip Talha’yı istediler Beşiktaş’a gitti. Bu sene Fenerbahçe, hatta Galatasaray da oyuncumuzla ilgilendi. Bir oyuncuyu büyük takımlar isteyip göndermediğin zaman futbolcular kendi içinde problem yaşarlar. Bunlar her futbolcunun hayalidir. 4 büyükler isteyip göndermezsen pişman olursun. Bir futbolcuya talip çıkıyorsa ve sen de uygun şekilde gönderebiliyorsan, göndereceksin.” şeklinde konuştu.