Miha Zajc 3 Yıl Daha Fenerbahçe’de

ANA SAYFAHABERLER → Miha Zajc 3 Yıl Daha Fenerbahçe’de

Miha Zajc 3 Yıl Daha Fenerbahçe’de

Miha Zajc 3 Yıl Daha Fenerbahçe’de

2023/24 sezonu öncesinde kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, 2018/19 sezonundan beri kadrosunda bulundurduğu Miha Zajc ile yeni sözleşme imzaladığını açıkladı.

Fenerbahçe ile sözleşmesinin sonuna gelmesinin ardından özellikle Trendyol Süper Lig’den birçok talibi olduğu iddia edilen 29 yaşındaki Sloven oyuncuyla 3 yıllık yeni sözleşme imzalandığı duyuruldu.

Devre Arasında Gelmişti

Miha Zajc, Fenerbahçe’ye 2018/19 sezonunun devre arasında transfer oldu. O dönem İtalya Serie A ekiplerinden Empoli forması giyen Miha Zajc, sarı lacivertlilere 3.5 milyon € bonservis bedeli + Salih Uçan karşılığında katıldı.

Fenerbahçe’de ilk olarak Ersun Yanal ile çalışan Zajc, 2020/21 sezonu öncesinde göreve Erol Bulut’un gelmesiyle kiralık olarak Genoa’ya transfer oldu.

1 sezon Genoa forması giydikten sonra 2021/22 sezonunda Fenerbahçe’ye geri dönen ve Vitor Pereira ile çalışan Zajc, bu dönemde sarı lacivertli formayla 19 maça çıkabildi.

Miha Zajc, geçtiğimiz sezon ise Fenerbahçe kariyerinde en çok forma giydiği dönemi yaşadı. Teknik direktör Jorge Jesus’un 34 maçta tercih ettiği Sloven oyuncu, bu süreçte 5 gol atıp 4 asist yapmayı başardı.

Fenerbahçe formasıyla toplamda 102 maçta 18 gol – 7 asistlik katkı veren Miha Zajc, sarı lacivertli takımla 1 Türkiye Kupası kazandı.