Michy Batshuayi: “Umarım Birden Fazla Kupa Kazanırız”

ANA SAYFAHABERLER → Michy Batshuayi: “Umarım Birden Fazla Kupa Kazanırız”

Michy Batshuayi: “Umarım Birden Fazla Kupa Kazanırız”

Michy Batshuayi: “Umarım Birden Fazla Kupa Kazanırız”

Fenerbahçe’nin Belçikalı forveti Michy Batshuayi, kulüp televizyonuna açıklamalar yaptı.

Sezonun geride kalan bölümünü değerlendiren Batshuayi, kupalar kazanarak taraftarlarını mutlu etmek istediklerinden bahsederek “Umarım bu yıl birden fazla kupayı kazanır ve taraftarlarımızla beraber kutlarız.” dedi.

İşte Michy Batshuayi’nin açıklamalarından öne çıkanlar:

“Mücadelemizi Sürdüreceğiz”

Fenerbahçe’nin 29 yaşındaki forveti, açıklamalarına takımın içinde bulunduğu atmosferi anlatarak başladı:

“Takımda iyi hissediyorum. Özellikle oynadığımız son maçta iyi bir Fenerbahçe izlettik. Fenerbahçe’nin güçlü yanlarını gösterebildiğimizi düşünüyorum. Umuyorum bu şekilde sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.”

Takımın motivasyonunun yerinde olduğunu söyleyerek sözlerini sürdüren Belçikalı forvet, motivasyonlarının temelinde ise sert geçen antrenmanlar olduğunun altını çizdi.

Batshuayi, “Motivasyonumuz antrenmanlarda başlıyor çünkü antrenmanlarda çok sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Takım içerisinde güçlü ve güzel bir anlayış var. Sıkı antrenmanlar yapmak takım içinde güçlü bir bağ oluşturuyor. Buna paralel olarak iyi bir iletişime sahip olduğumuzu düşünüyorum. Herkes birbirini nasıl motive edeceğini biliyor. Önümüzdeki maçların ne kadar önemli olduğunu biliyor ve birbirimizi bu anlamda cesaretlendiriyoruz.” diye konuştu.

“Şampiyon Olabileceğimize İnanıyoruz”

29 yaşındaki futbolcu ligde süren şampiyonluk yarışıyla ilgili ise inançlarını hala koruduklarından bahsetti.

Belçikalı forvet, “Şampiyon olabileceğimize inanıyoruz. Hala oynanacak maçlar var ve şansımız sürüyor. Ancak ligdeki şampiyonluk bize bağlı değil çünkü biz kazanırken rakibimizin de puan kaybetmesini beklememiz gerekiyor. Yine de sonuna kadar mücadele edeceğiz.” dedi.

“Ne yazık ki sezon içerisinde hatalar yaptık. Kaybetmememiz gereken puanlar kaybettik.” diyen Batshuayi, “Bu noktada gerçekten üzgünüz. Bu durum bizim için kötü oldu ancak şansımız hala devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

Sadece gol attığında değil, takım arkadaşlarına asist yaptığında da kendin mutlu hissettiğini belirten Belçikalı futbolcu, “Bu takımın en önemli isimlerinden olan Enner Valencia’ya maalesef asist yapamadım ancak Joshua King’e asist yapmıştım. Zaten maçta da görmüş olacaksınız ki ben asist yaptığımda da kendimi çok mutlu hissediyorum ve oynadığım tüm takım arkadaşlarımla iyi bir bağ oluşturduğumuzu düşünüyorum. Tüm bu saydıklarım takımın gücünden gelen şeyler.” dedi.

“Bizim İçin En Önemli Olan Şey Bu.”

Kendisine kariyerinin en golcü sezonunu geçip geçmeyeceğinin sorulması üzerine (23 gol) Michy Batshuayi, “Onu düşünmüyorum. Şu an önümüzde 3 maç var ve bunların hepsini kazanmak zorundayız. Bizim için en önemli olan şey bu.” şeklinde konuştu.

Bu noktada taraftarlarına da çağrı yapan 29 yaşındaki forvet, “Umuyorum taraftarlarımız oynayacağımız tüm maçlara gelir. Sizlerin varlığı bizim için çok önemli. Size her zaman ihtiyacımız var. Umarım bu yıl birden fazla kupayı kazanır ve taraftarlarımızla beraber kutlarız.” sözleriyle açıklamalarını noktaladı.