“Messi’de Maradonavari Şeyler Gördüm”

ANA SAYFAHABERLER → “Messi’de Maradonavari Şeyler Gördüm”

“Messi’de Maradonavari Şeyler Gördüm”

“Messi’de Maradonavari Şeyler Gördüm”

İtalyan gazeteci Di Marzio ile röportaj yapan tecrübeli teknik adam Fatih Terim, Messi’nin Dünya Kupası performansı, Türkiye’de beğendiği teknik adamlar ve İtalya’da desteklediği takım hakkında konuştu.

“Bana Göre Tarihin En İyileri; Messi, Ronaldo, Maradona ve Pele”

3 ay önce verdiği röportajda kendine göre dünyanın en iyi futbolcularını söyleyen Fatih Terim, Messi’nin Dünya Kupası performansını Maradona’ya benzettiğini söyledi. "Messi'de Maradonavari şeyler gördüm. 3 ay önceydi. Bir röportaj verdim ve orada bana göre tarihin en iyilerini söyledim; Messi, Ronaldo, Maradona ve Pele." Ayrıca bu dört isim arasında bir sıralama yapılması gerekiyorsa ilk 3 sıraya Messi’yi yazacağını belirten tecrübeli çalıştırıcı, "Dördü arasında bir sıralama yapmam gerekirse; ilk sıraya Messi'yi koyarım, ikinci Messi, üçüncü Messi ve sonra diğerleri. Maradona muhteşem bir oyuncuydu. Ronaldo çok güçlü. Ama Messi başka bir şey. Yeşil sahada istediği her şeyi yapabilir. Messi'yi gerçekten çok seviyorum." diye konuştu.

“Türkiye’de Birkaç İyi Antrenör Var”

Türkiye’de çalışan İtalyan teknik adamları beğendiğini söyleyen Fatih Terim, Adana Demirspor’un İtalyan çalıştırıcısı Vincenzo Montella’nın iyi iş çıkardığını dile getirdi. "Türkiye'de birkaç iyi İtalyan antrenör var. Montella, çok iyi iş çıkarıyor. Bence iyi olmaya devam edecek. Pirlo ve Farioli'yi de beğeniyorum.”

“Napoli’yi Şampiyonluk Yarışında Destekliyorum”

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim: Açıkçası ben grubu lider bitirmeyi hak ettiğimizi düşünüyorum

Napoli Teknik Direktörü Luciano Spaletti ile iyi arkadaşlıkları olduğundan bahseden Fatih Terim, "Serie A'da Spalletti adına mutluyum. Harika bir arkadaşım. Ona saygı duyuyorum ve seviyorum. Bu yıl çok iyi gidiyor.” dedi ve Serie A’da bu sezon Spaletti’nin Napoli ile şampiyonluk yaşamasını istediğini söyledi. “Umarım sonuna kadar böyle götürebilir ve ligi kazanır. Napoli'yi şampiyonluk yarışında destekliyorum."

“İtalya’dan İyi Bir Proje Önerilirse Düşünürüm”

Son olarak İtalyan Gazeteci Di Marzio’nun, tecrübeli çalıştırıcının geleceği hakkında sorduğu soruya cevap veren Fatih Terim, "İtalya'dan iyi bir teklif ve iyi bir proje önerilirse düşünürüm. Başka şeyler ilgimi çekmiyor." diyerek İtalya’da çalışmak isteyeceğini ancak şu an için başka bir düşüncesi olmadığını vurguladı.