Medipol Başakşehir-İstanbulspor Maç Önü Notları

ANA SAYFAHABERLER → Medipol Başakşehir-İstanbulspor Maç Önü Notları

Medipol Başakşehir-İstanbulspor Maç Önü Notları

Medipol Başakşehir-İstanbulspor Maç Önü Notları

Spor Toto Süper Lig’in 10.haftasında Medipol Başakşehir, İstanbulspor’u ağırlıyor. 16 Ekim Pazar günü saat 17.00’de başlayacak maçı Erkan Özdamar yönetecek.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’ndaki maç öncesinde ev sahibi Başakşehir’de Mesut Özil ve Şener Özbayraklı sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek.

Konuk İstanbulspor’da tek eksik sakatlığı devam eden Eslem Öztürk olacak.

Başakşehir Puan Kaybetmek İstemiyor

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu: Kazanmamız gereken bir maçtı

Bu sezon Süper Lig’de oynadığı 8 maçta 17 puan toplayan Başakşehir, hem ligde hem Avrupa’da dikkat çekici bir performans gösteriyor.

Geçtiğimiz hafta ligde iç sahada Sivasspor’a karşı sezonun ilk mağlubiyetini alan ve 15 maçlık namağlup serisi sona eren Başakşehir, perşembe günü Konferans Ligi’nde Rigas Skola’yı evinde 3-0 yenmeyi başardı.

Ligde evinde oynadığı son 2 karşılaşmada rakip fileleri havalandıramayan Başakşehir, lig tarihinde aynı sezonda üst üste 3 iç saha maçında gol atamadığı bir dönem yaşamadı.

Başakşehir’de teknik direktör Emre Belözoğlu eğer bu karşılaşmada galip gelmeyi başarırsa Süper Lig tarihinde Mustafa Denizli’nin (41) ardından 30 galibiyete en az (49) maçta ulaşan ikinci teknik direktör olacak.

Turuncu lacivertli ekipte hedef İstanbulspor karşısında galip gelerek puanını 20’ye yükseltmek olacak.

İstanbulspor Puan Çıkarmak İstiyor

İstanbulspor, VavaCars Fatih Karagümrük'ü yendi

Osman Korkmaz yönetimindeki İstanbulspor, Süper Lig’de 8 maçta 8 puanla 14.sırada yer alıyor.

Geçtiğimiz hafta evinde MKE Ankaragücü’ne mağlup olan İstanbul ekibi, iki hafta üst üste mağlup olmak istemiyor.

Ligde deplasmanda oynadığı son 3 karşılaşmayı kaybetmeyen İstanbulspor, ligde en son 4 deplasman üst üste mağlup olmadığı seriyi 2004’te yaşadı.

Ancak İstanbulspor, şampiyon olmuş İstanbul takımlarına karşı oynadığı son 4 karşılaşmada 12 gol yedi ve maç başına 3 gol yeme ortalaması tutturdu.

Osman Korkmaz’ın takımında hedef Başakşehir deplasmanından puan çıkarmak olacak.

Dikkat Çekenler

Maç öncesi Başakşehir takımı ligde yaptığı savunmayla dikkat çekiyor. 8 maçta kalesinde sadece 3 gol gören Başakşehir, 6 karşılaşmada kalesini gole kapattı.

İstanbulspor’da ise son 4 karşılaşmada skor katkısı yapan Valon Ethemi, bu maçta da gole etki ederek bu sezon Wout Weghorst’un ardından üst üste 5+ karşılaşmada skor katkısı yapan ikinci oyuncu olmayı hedefliyor.