Maxim Son Dakikada Puanı Getirdi

ANA SAYFAHABERLER → Maxim Son Dakikada Puanı Getirdi

Maxim Son Dakikada Puanı Getirdi

Maxim Son Dakikada Puanı Getirdi

Gaziantep FK ve Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig’in 17.haftasında Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.

44.dakikada Berkay Özcan, Başakşehir’i 1-0 öne geçirdi ve maç uzun süre bu skorla devam etti. 90+7.dakikada sahneye çıkan Alexandru Maxim, Gaziantep ekibine son dakikada puanı getiren isim oldu.

Bu skorla birlikte Medipol Başakşehir derbi öncesi Fenerbahçe ve Galatasaray ile arasındaki puan farkını tek maça indiremedi ve 31 puana yükseldi. Gaziantep FK ise bu sezonki 6.beraberliğini alarak 18 puana ulaştı.

“Pes Etmeyen Bir Gaziantep FK Vardı”

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, maçın ardından yaptığı değerlendirmede karşılaşmayı iki parçaya ayırmak gerektiğini ifade etti.

İkinci yarıdaki performanstan dolayı gurur duyduğunu söyleyen Erol Bulut, "İlk yarı, ikinci yarı diye değerlendirmemiz lazım. İkinci yarıda pes etmeyen bir Gaziantep FK vardı. İkinci yarıdaki mücadeleden dolayı oyuncularımla gurur duyuyorum." dedi.

Bu sezon uzatmalarda yedikleri gollerle değinen Bulut, "Uzatma dakikalarında yediğimiz gollerden dolayı yeterince puan kaybettik. Bir kez de bize olsun. İnşallah bundan sonra şans bizim lehimize döner." şeklinde konuştu.

“Bütün Maçı Domine Ettik”

Mediol Başakşehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer, maç boyunca oynadıkları futbolu övdü.

"İlk yarı istediğimiz oyunu oynadık, bütün maçı domine ettik, pas oyunumuzu yaptık ve sabırlı oynadık. İkinci yarı, ikinci gol için pozisyonları değerlendiremedik ve çok basit bir gol yedik." ifadelerini kullanan Sözer, üzüntüsünü dile getirdi.

Karşılaşmada Öne Çıkan Performanslar

Maçta ev sahibi ekip adına golün sahibi Alexandru Maxim, ligde bu sezonki 5.golünü attı.

Ayrıca Gaziantep FK kalecisi Günay Güvenç, maçın genelinde gösterdiği performansla farkın artmasını engelledi ve son anlarda gelen beraberlikte pay sahibi oldu.

Medipol Başakşehirde ise Berkay Özcan, Süper Lig’de bu sezon ikinci golünü attı.