Lewandowski Penaltı Kaçırdı, Maçta Gol Sesi Çıkmadı

ANA SAYFAHABERLER → Lewandowski Penaltı Kaçırdı, Maçta Gol Sesi Çıkmadı

Lewandowski Penaltı Kaçırdı, Maçta Gol Sesi Çıkmadı

Lewandowski Penaltı Kaçırdı, Maçta Gol Sesi Çıkmadı

FIFA Dünya Kupası’nda C Grubu’nun ikinci maçı Meksika ve Polonya arasında oynandı. İki takımın da zaman zaman etkili oynadığı karşılaşmada Polonya kaptanı Robert Lewandowski 58.dakikada penaltı vuruşundan yararlanamadı.

4 takımın da maçlarını tamamladığı C Grubu'nda Suudi Arabistan 3 puanla lider, Arjanti 0 puanla sonuncu sırada yer alırken Meksika ve Polonya 1’er puanda bulunuyor.

“İlk Yarıda Gol Bulmayı Hak Ettik”

Meksika Teknik Direktörü Gerardo Martino, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Martino, "İlk yarıda gol bulmayı hak ettik, net ataklarımız oldu. İkinci yarıda oyun daha dengeliydi ve Memo bir kurtarış yaptı; bence kazanmayı hak ettik." ifadelerini kullandı.

“Lewandowski’yi Anlıyorum”

Polonya Teknik Direktörü Czeslaw Michniewicz, karşılaşma sonunda maçı değerlendirdi.

Michniewicz, “İlk çıkışımın acı tatlı tadı.. Her şeyden önce Lewandowski'yi anlıyorum. Onun için üzüldüğümü, bu duruma üzüldüğümü söyledim. Soyunma odasında penaltı tekrarları vardı ve Robert onları izliyordu." şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar

Karşılaşmada bir Dünya Kupası efsanesi, Meksikalı 37 yaşındaki kaleci Guillermo Ochoa öne çıktı. Kariyerinin 5.Dünya Kupası’na katılan Ochoa, kupada yaptığı önemli kurtarışlara bir yenisini daha ekledi ve takımının maçtan 1 puanla ayrılmasını sağladı.