Kupada Sessiz Akşam

ANA SAYFAHABERLER → Kupada Sessiz Akşam

Kupada Sessiz Akşam

Kupada Sessiz Akşam

Demir Grup Sivasspor ve Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Sivas’ta karşı karşıya geldi.

Karşılaşma, başladığı skorla golsüz sona erdi. 0-0’lık maçın rövanşı, 23, 24 veya 25 Mayıs tarihinde Kadıköy'de oynanacak.

“Finale Çıkacağımıza İnanıyoruz”

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, karşılaşmanın ardından taraftarlarının desteğini överken finale çıkmak istediklerini söyledi.

Çalımbay, "Taraftarla birlikte etkili ve daha motive oluyoruz. Bu takımla birlike çok kritik maçlar oynadık. Korkmadan, çekinmeden oynayıp finale çıkacağımıza inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Jesus 2 Kupa ihtimalinden Bahsetti

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, 0-0’lık beraberlik sonrasında takımının iki kulvarda yoluna devam ettiğini ve ikisini de kazanma şansları olduğunu söyledi:

"Kupada finale çıkabiliriz, ligde sonuna kadar yarışacağız. Fenerbahçe en son ne zaman sezonun son bölümüne 2 kupa ihtimaliyle girdi bilmiyorum. Kazanabiliriz de kazanmayabiliriz de ancak bu ihtimal var."

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Maçta her iki takım adına da kaleciler öne çıktı. Sivasspor kalecisi Muammer Yıldırım ve Fenerbahçe kalecisi İrfan Can Eğribayat, maç boyunca kalelerinde gösterdikleri performanslarla maçın golsüz tamamlanmasını sağladılar.