Konyaspor ve Giresunspor Golsüz Berabere Kaldı

ANA SAYFAHABERLER → Konyaspor ve Giresunspor Golsüz Berabere Kaldı

Konyaspor ve Giresunspor Golsüz Berabere Kaldı

Konyaspor ve Giresunspor Golsüz Berabere Kaldı

Spor Toto Süper Lig’in 24.haftasında arabam.com Konyaspor ve Bitexen Giresunspor, Konya’da karşı karşıya geldi.

Maç boyunca ev sahibi ekip topa daha fazla sahip olmasına rağmen konuk takım daha fazla net pozisyon yakaladı.

İki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince karşılaşma başladığı skorla sona erdi.

Maçın ardından arabam.com Konyaspor 28, Bitexen Giresunspor ise 22 puana yükseldi.

0-0’lık beraberliğin ardından arabam.com Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Süper Lig tarihinde yeni takımıyla çıktığı ilk 5 maçta gol atamayan ilk teknik direktör oldu

“Kazanabilseydik Daha İyi Olacaktı”

Maçın ardından konuşan Bitexen Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, beraberliğin onlar için kötü olmadığını fakat kazansalardı daha mutlu olacağını söyledi.

Savunmayı iyi yaptıklarını ifade eden Keleş, "Konyaspor gibi güçlü bir kadroya sahip takımla burada zorlu bir maç geçeceğini biliyorduk. Rakibimiz geçen senenin 3. takımı ve çok fazla yeni transferleri vardı. İyi bir oyun oynayacaklarını biliyorduk. Ona rağmen bugün bizim için en önemli şeylerden bir tanesi savunmayı iyi yapmaktı. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilseydik galip de gelebilirdik. Ama ligde her maç her puan çok önemli. Buradan aldığımız 1 puan bizim için iyi ama kazanabilseydik daha iyi olacaktı. Bizim için kaybetmemek çok önemliydi. Çünkü kötü bir gidişatımız vardı. Önümüzdeki hafta Fatih Karagümrük ile yapacağımız maçtan alacağımız 3 puanla hedeflerimize doğru ilerlemeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

“Daha İyi Olmamız Gerekirdi”

arabam.com Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, karşılaşmada buldukları pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi.

Direkten dönen pozisyonları olduğunu söyleyen Aleksandar Stanojevic, “Maalesef kazanamadık. Özellikle birden çok direkten dönen şutumuz oldu. Fakat ne yazık ki topu ağlarla buluşturamadık. Tabii ki maç süresince iyi olan ve kötü olan durumlarımız oldu. Kaleden dönen birden çok şutumuz oldu. Kesinlikle daha iyi bir performans ortaya koymamız gerekirdi.” dedi.

Takıma sadece 5 maç önce gelmesine rağmen kötü gidişat sonrası ayrılık sinyalleri veren Stanojevic, “Bireysel perspektifte konuşmak gerekirse kendi tarafımda gereken her şeyi verdim fakat kulüpten böyle bir talep, böyle bir durum söz konusu ise tabii ki istişare etmeyi ve konuşmayı göz önüne alabilirim.” ifadelerini kullandı.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Karşılaşmada her iki takım adına da kaleciler öne çıktı. Konyaspor kalecisi Sehic ve Giresunspor kalecisi Ferhat, takımlarına bir puanı getiren isimler oldular.