Konyaspor Muhammet Demir İle Kazandı

ANA SAYFAHABERLER → Konyaspor Muhammet Demir İle Kazandı

Konyaspor Muhammet Demir İle Kazandı

Konyaspor Muhammet Demir İle Kazandı

Konyaspor Muhammet Demir İle Kazandı

arabam.com Konyaspor, Süper Lig’in 8’inci haftasında sahasında ağırladığı Hangi Kredi Ümraniyespor’u 1-0 mağlup etti.

Süper Lig’deki yenilmezlik serisi geçtiğimiz hafta Galatasaray karşısında sona eren ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golü, dakika 45+3’te Muhammet Demir kaydetti.

Ev sahibi ekip bu sonuçla Süper Lig’de puanını 17’ye yükseltti ve İstanbul Başakşehir, Galatasaray ve Adana Demirspor ile aynı puana çıktı.

Öte yandan konuk Hangi Kredi Ümraniyespor ise Süper Lig tarihindeki ilk galibiyetine bu maçta da ulaşamadı. Teknik direktör Recep Uçar yönetimindeki takım, 8 haftayı galibiyet alamadan tamamladı.

İlhan Palut Eksiklere Değindi

Arabam.com Konyaspor Teknik Direktör İlhan Palut: Çok çabuk toparlanacağız ve ligimize bakacağız

arabam.com Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, karşılaşma sonrasında basın toplantısında, Hangi Kredi Ümraniyespor karşısında takımında eksik bulduğu noktalara değindi:

"Çok değerli bir dakikada Muhammet ile golü bulduk. İkinci yarı dönem dönem top Ümraniyespor'daydı ama onların da net pozisyona girme yönünden sıkıntıları vardı. Biz burada daha etkili olabilirdik. Topa daha çok sahip olabilirdik. Daha çok geçiş imkanlarını rahat kullanabilirdik, efektif olabilirdik. Biz de bir şekilde bugün bu enerjiye, bu efektifliğe 2. yarı özellikle sahip değildik. Bugün yaptıklarımızı kazanç olarak alarak, yapamadıklarımızın da farkında olarak bu çok değerli 3 puanı cebimize koyacağız, hanemize yazdıracağız. Yarın itibarıyla da çalışmalarımıza devam edeceğiz."

“Tek Farkla Kaybediyoruz”

Hangi Kredi Ümraniyespor’da cezalı Recep Uçar’ın yerine maç sonu basın toplantısına yardımcı antrenör Tayfun Rıdvan Albayrak çıktı.

Tayfun Rıdvan Albayrak, takımlarının sürekli olarak tek farkla mağlup olduğunun altını çizerek rakiplerini tebrik etti:

"Sonuçta Konyaspor kendi planlarını daha iyi uyguladığı için maçı kazandı. Hem teknik heyeti hem Konyasporlu oyuncuları hem de camiayı kutluyoruz. Bizim açımızdan da yine her şeyin benzeri bir oyun oldu. Yani çok kolay kırılan bir takım değiliz. Kaybettiğimiz bütün maçları tek farkla kaybediyoruz."

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Konyaspor sahasında Ümraniyespor'u 1-0 yendi

Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanan maçta ev sahibi adına fark yaratan isimlerin başında yine savunma oyuncuları geldi.

Süper Lig 2022/23 Sezonu’nda şu ana kadar yalnızca Galatasaray maçında kalesinde gol gören arabam.com Konyaspor’da Adil Demirbağ ve Francisco Calvo, bir kez daha stoperde uyumlarıyla dikkat çektiler. Ayrıca bu sezon yeşil beyazlı formayla ligdeki 4’üncü golünü kaydeden Muhammet Demir de galibiyette rol oynadı.

Hangi Kredi Ümraniyespor’da ise sağ kanatta takımı adını gol bulmak için mücadele eden Onur Ayık ve sol bek oyuncusu Ermir Lenjani, mağlubiyete rağmen performanslarıyla dikkat çektiler.