Konyaspor İstanbul’dan 3 Puanla Dönüyor

ANA SAYFAHABERLER → Konyaspor İstanbul’dan 3 Puanla Dönüyor

Konyaspor İstanbul’dan 3 Puanla Dönüyor

Konyaspor İstanbul’dan 3 Puanla Dönüyor

Spor Toto Süper Lig’in 31.haftasında Kasımpaşa, evinde arabam.com Konyaspor’u konuk etti.

İlk yarısı tempolu geçen karşılaşmada tüm goller ilk 45 dakikada geldi.

Fall ile öne geçen Kasımpaşa’ya arabam.com Konyaspor, Calvo ve Mama Diouf ile cevap verdi ve maçı 2-1 kazanmayı başardı.

Bu sonuçla birlikte arabam.com Konyaspor 42 puana yükselirken Kasımpaşa 33 puanda kaldı.

“Öne Geçip Doğru Oynamamız Gerekiyordu”

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, karşılaşmanın sonrasında öne geçtikten sonra yanlış bir oyun oynadıklarını söyledi.

Özdeş, “Kaybettiğimiz için üzgünüm. Belki ilk 15 dakikası her iki takımın oynama çabasıyla ama 13. dakikada bulduğumuz golden sonra golü yediğimiz ana kadar her şey değişti. Elimizdeki puan ve kazanma arzusu istemediğimiz bir oyunu oynattı. Uzaklaştırmak istediğimiz her top Konyaspor’un yerleşmesini sağladı. Birkaç fırsatımız var. Öne geçip doğru oynamamız gerekiyordu. İkinci yarısında daha doğru yerleşme, geçiş hücumlarını durdurma planımız vardı. 60. dakikadan sonra planımız da tuttu. Gol olacak pozisyonlar da vardı. Doğru yerleşerek, çok net pozisyon üreterek de fırsat yararlanacak pozisyonlar vardı.” diye konuştu.

“Önemli Olan Neticeydi”

arabam.com Konyaspor'un teknik direktörü Aleksandar Stanojevic, neticenin önemli olduğu bir maçı kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi:

"Önemli olan neticeydi. Özellikle taraftarlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Burada bizi sonuna kadar desteklediler, bizim için çok önemli bir 3 puandı. Burada adaptasyon sürecim vardı, şimdi tabii ki daha iyi hedeflerimiz var. Şehrimiz ve taraftarlarımız için oynamamız gerekiyor. Gelecek sezon, uzun bir süreç. Şu anlık güncel bir hazırlığımız yok."

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Karşılaşmada Konya temsilcisi adına ikinci golü kaydeden Mame Diouf, maç boyunca gösterdiği etkili performansı golle süsledi.