Konyaspor İle Sivasspor 1’er Puanı Paylaştı

ANA SAYFAHABERLER → Konyaspor İle Sivasspor 1’er Puanı Paylaştı

Konyaspor İle Sivasspor 1’er Puanı Paylaştı

Konyaspor İle Sivasspor 1’er Puanı Paylaştı

arabam.com Konyaspor ve Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’in 17’nci haftasında karşılaştı. Toplam 4 golün atıldığı mücadelede iki takım da 1 puana razı oldu.

Ev sahibi arabam.com Konyaspor, 22’nci dakikada Muhammet Demir ile maçın gol perdesini açtı. Bu gole Max Gradel’in penaltısıyla cevap veren Demir Grup Sivasspor, ilk yarının skorunu da belirlemiş oldu.

İkinci yarıda bu kez penaltı noktasına gelen taraf arabam.com Konyaspor oldu. Hadziahmetovic’in golüyle 2-1 üstünlüğü yakalayan İlhan Palut’un öğrencileri, 79’uncu dakikada Charisis’in golüne engel olamadı.

2-2’lik skorla biten karşılaşma sonrasında arabam.com Konyaspor 26 puana yükselirken Demir Grup Sivasspor ise ligdeki puanını 15’e çıkardı.

“Acı Bir Ders Aldık”

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Demir Grup Sivasspor karşısında kazanmaları gereken bir maçtan beraberlikle ayrıldıklarının altını çizdi.

Alınan sonucu “acı bir ders” olarak niteleyen Palut, “Kazanmamız gereken bir maçtı, oyun da kazanmamız gereken görüntüyü veriyordu. Acı bir ders aldık. Basit hatalar yapıyoruz. Hayal kırıklığımız var ama futbol böyle bir oyun. Eksiklerimizi giderip en iyisini yapacağız.” ifadelerini kullandı.

“Hakemi Tebrik Ediyorum”

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise maç sonunda karşılaşmanın hakemini tebrik ederek geçen hafta oynanan Galatasaray maçını hatırlattı.

arabam.com Konyaspor karşısında zor bir maç oynadıklarını da belirten Çalımbay, “Aradan sonra lige çok iyi bir şekilde başladık. Olaylı maçımızda da puanımız vardı aslında. Bugünkü maç hiç kolay değildi hakemi de tebrik ediyorum maçı çok iyi yönetti. Zor bir deplasmanda çok iyi mücadele ettik.” diye konuştu.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Mücadelede ev sahibi arabam.com Konyaspor adına öne çıkan isim, maçı 1 golle tamamlayan Muhammet Demir oldu.

Demir Grup Sivasspor’da ise teknik direktör Rıza Çalımbay’ın sonradan oyuna soktuğu Charis Charisis, takımına puanı getiren golü atarak performansıyla fark yarattı.