Konyaspor Geriden Gelerek Kazandı

ANA SAYFAHABERLER → Konyaspor Geriden Gelerek Kazandı

Konyaspor Geriden Gelerek Kazandı

Konyaspor Geriden Gelerek Kazandı

Spor Toto Süper Lig’in 32.haftasında arabam.com Konyaspor, evinde Trabzonspor’u ağırladı.

Karadeniz temsilcisi, 12.dakikada Marek Hamsik’in golüyle 1-0 öne geçti. arabam.com Konyaspor, bu gole 37’de Alejandro Pozuelo ile yanıt verdi.

İlk yarı sona ermeden Anastasios Bakasetas, direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Maçın son dakikalarına yaklaşılırken 85. dakikada sahneye çıkan Soner Dikmen, arabam.com Konyaspor’a 2-1’lik galibiyeti getiren oyuncu oldu.

Bu sonuçla birlikte arabam.com Konyaspor, 31 maçta 45 puana yükselirken Trabzonspor ise 30 maçta 45 puanda kaldı.

Ayrıca Trabzonspor, bu mağlubiyetle birlikte nisan ayında tüm kulvarlarda oynadığı 6 maçın hiçbirinde galibiyet sevinci yaşayamamış oldu.

 

“İki Benzer Maç”

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, maçın ardından Bakasetas’ın kırmızı kartının gidişatı değiştirdiğini söyledi.

Hırvat teknik direktör, geçtiğimiz haftaki Sivasspor mağlubiyetinden örnek vererek "2 benzer maç. Kırmızı kartlardan sonra değişen senaryolar gördük. İlk yarıda iyi futbol ortaya koyduğumuzu söyleyebilirim. Kırmızı kart sonrası, bizim adımıza kolay değildi. İkinci yarı çok istediğimiz gibi olmadı." ifadelerini kullandı.

“Mükemmel Bir Gündü”

arabam.com Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, karşılaşmanın ardından takımını ve taraftarı övdü.

Stanojevic, "Oyuncularım bugün karakterlerini ortaya koydular. Konyaspor'a geldiğimden buyana taraftarlarımızdan aldığım en iyi desteği aldım. Gerçekten mükemmel bir gündü." şeklinde konuştu.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Maçta Konyaspor adına dikkat çeken isim Alejandro Pozuelo oldu. İspanyol ofansif orta saha, maç boyunca gösterdiği iyi performansı attığı golle süsledi.