Konyaspor Galatasaray’ın Serisini Bitirdi

ANA SAYFAHABERLER → Konyaspor Galatasaray’ın Serisini Bitirdi

Konyaspor Galatasaray’ın Serisini Bitirdi

Konyaspor Galatasaray’ın Serisini Bitirdi

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftası, arabam.com Konyaspor ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşmayla başladı.

İlk devreyi 31. dakikada Milot Rashica’nın attığı golle 1-0 önde kapatan Galatasaray, ikinci yarıda skor üstünlüğünü koruyamadı.

62’de Soner Dikmen ile beraberliği bulan arabam.com Konyaspor, maçın duraklama dakikalarında 90+3. dakikada Oğulcan Ülgün ile üstünlük golünü buldu ve maçı 2-1 kazanmayı başardı.

Bu sonuçla birlikte teknik direktör Aleksandar Stanojević yönetiminde (hükmen kazandığı Hatayspor karşılaşması hariç) ilk galibiyetini alan arabam.com Konyaspor, 34 puana yükselirken Galatasaray 60 puanda kaldı.

“Oyuncular %120’lik Eforla Oynadı”

Maçın ardından konuşan arabam.com Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, taraftarlarına teşekkür etti.

Stanojevic, "Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bize bütün maç boyunca itici güç oldular. Oyuncular, onlar sayesinde %120'lik bir eforla oynadı." ifadelerini kullandı.

İkinci devrede yaptıkları Diouf hamlesinin sonuç verdiğini söyleyen Stanojevic, "İlk yarıda direkt oyun oynayamadık fakat ikinci yarıda Diouf değişikliğiyle beraber direkt oyuna geçtik. Çift santrafora geçişimiz sayesinde istediğimiz gibi oynayabildik." şeklinde konuştu.

“Elimizde Olan Bir Karşılaşmayı Kaybettik”

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Buruk, ikinci yarıda iyi oynayamadıklarını söyledi.

Okan Buruk, "İlk yarının büyük bölümünde rakibimize şans vermedik. Soyunma odasında 2. golü bulmamız gerektiğini söyledim. 2. golü atamayınca golü yedik. Elimizde olan bir karşılaşmayı kaybettik." ifadelerini kullandı.

Oyunun son bölümünde yaptıkları değişikliklere değinen Buruk, "Konyaspor'u tebrik ediyorum. Acele ettik. Top kayıpları yaptık. Kötü orta yaptık. Kötü pas yaptık. 80'den sonra yaptığımız hamleler, rakibe daha çok pozisyon vermemizi sağladı." diyerek sözlerini tamamladı.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

arabam.com Konyaspor’da golleri atan Soner Dikmen ve Oğulcan Ülgün, bu sezon Spor Toto Süper Lig’deki ilk gollerini kaydettiler.

Ayrıca Konyaspor, bu galibiyetle birlikte son 3 sezonda Galatasaray'a karşı iç sahada oynadığı 3 maçta da galip gelmiş oldu.