Konyaspor Formunu Koruyarak 3 Puan Aldı

ANA SAYFAHABERLER → Konyaspor Formunu Koruyarak 3 Puan Aldı

Konyaspor Formunu Koruyarak 3 Puan Aldı

Konyaspor Formunu Koruyarak 3 Puan Aldı

Corendon Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında sahasında arabam.com Konyaspor’u ağırladı.

Spor Toto Süper Lig’de çıktığı son 10 maçta yalnızca 1 mağlubiyet alan arabam.com Konyaspor, Corendon Alanyaspor karşısında da başarılı grafiğini sürdürdü.

Rakibini 3-0’lık skorla geçen yeşil beyazlılar, puanını 49’a yükseltti ve maç fazlasıyla 6. sıraya yükseldi. Konya temsilcisine galibiyeti getiren goller Pozuelo (2) ve Soner Dikmen’den geldi.

Öte yandan geçtiğimiz hafta Adana Demirspor’a 4-2 mağlup olan teknik direktör Ömer Erdoğan’ın ekibi ise arabam.com Konyaspor’a da mağlup olarak üst üste ikinci mağlubiyetini aldı.

Corendon Alanyaspor, bu mağlubiyetin ardından 38 puanda kaldı.

“Bize Yakışmadı”

Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, 3-0’lık mağlubiyetin ardından maçı şu sözlerle değerlendirdi:

“Eksik oyuncuları bahane göstermek bizim için kolay olur. Biz eninde sonunda 11 kişiyle oynuyoruz ve kadromuzda 22-23 kişi var. Biz hepsinin hazır olacak şekilde hazırlıyoruz. Bizim en büyük sıkıntımız çok basit gol yiyoruz, buna çözüm bulmamız lazım. Özellikle son haftalarda daha ciddi bir sıkıntı yaşamamak için buna bir çözüm bulmamız lazım. Çünkü yediğimiz ilk gole kadar rakip takım kalemize gelmemişti. Duran toptaki paslaşma sonrasında çok kolay bir gol attılar. Sonra oyunun kontrolünü elimize aldık, hücum girişimlerimiz oldu. Ancak yediğimiz ikinci gol açıkçası bu süreçte, bu seviyede bir takıma yakışmadı.”

Rakip takımın 2-0 öne geçtikten sonra işlerinin zorlaştığını ifade eden Ömer Erdoğan, stadyumda kendilerini desteklemeye gelen taraftarlarından da özür diledi.

Ömer Erdoğan, “2-0’dan sonra ister istemez iş zorlaştı. Ona rağmen girdiğimiz pozisyonlar şut denemeleri… Belki 2-1’e getirsek beraberliğe taşıyabilirdik ama dediğim gibi oyuncularım hücumda ellerinden geleni yapmaya çalıştılar. Bizim savunma kısmını toparlamamız lazım. Bunlardan ders çıkaracağız. Buraya gelen taraftarlarımızdan özür diliyoruz. İçerde 3-0’lık mağlubiyet bize yakışmadı.” şeklinde konuştu.

“Kazanma Şeklimizden Çok Memnunuz”

Karşılaşmadan 3-0 galibiyetle ayrılan arabam.com Konyaspor’da ise Aleksandar Stanojevic, özellikle takımının oynadığı futboldan çok memnundu.

Bu memnuniyetini, “Kazanma şeklimizden çok memnunuz. Kendi tarafımızdan çok iyi bir performans gösterip iyi bir seviyede oynadık. Ciddi sayıda taraftarımız gelmişti, onlara teşekkür etmek istiyorum. Öncelikle maç sırasında kontrol bizdeydi. İstediğimiz şekilde performansımızı sergileyebildik.” sözleriyle ifade eden Sırp çalıştırıcı ayrıca Soner Dikmen ve Guilherme’nin performanslarından da övgüyle bahsetti.

Stanojevic, bu iki oyuncunun gösterdikleri performansın onların yetenekleriyle ilgili olduğunu belirterek “Soner ikinci çizgiye gelebilen bir oyuncu. Onların performansları tamamen kendileriyle ilgili bu benimle ilgili değil. Guilherme ise ligdeki en iyi sol bek oyuncusu. Bunlar teknik direktörlükle ilgili değil tamamen bireysel kaliteleriyle ilgili.” ifadelerini kullandı.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Corendon Alanyaspor – arabam.com Konyaspor karşılaşmasında en dikkat çekici performansa Pozuelo imza attı.

Takımı adına 2 gol kaydeden Pozuelo, galibiyetin mimarı olmayı başarırken bu sezonki gol sayısını 3’e çıkardı.