Konyaspor Evde Yok

ANA SAYFAHABERLER → Konyaspor Evde Yok

Konyaspor Evde Yok

Konyaspor Evde Yok

Spor Toto Süper Lig’de 22.haftada arabam.com Konyaspor ile İstanbulspor, Konya’da karşı karşıya geldi.

Bu maç öncesinde ligde oynadığı son 3 maçta mağlup olan ve 6 haftalık galibiyet hasreti çeken ev sahibi ekip, İstanbulspor karşısında üst üste 4. yenilgisini aldı.

Teknik direktör Fatih Tekke’nin ekibi, Konya deplasmanında Cebrail Karayel’in kendi kalesine attığı golle 3 puanı alırken 2 hafta aradan sonra galip geldi.

İstanbulspor bu sonuçla ligde puanını 18’e yükseltti.

arabam.com Konyaspor ise 27 puanda kaldı ve ligdeki düşüşünü sürdürdü.

“Allah’ın Lütfu Bir Gol Attık”

İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, karşılaşma sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

arabam.com Konyaspor karşısında planladıkları gibi bir maç oynadıklarını söyleyen Tekke, “Maç tamamen bizim düşündüğümüz gibi geçti. Basit top kayıpları yaptık. Allah'ın lütfu bir gol attık. Duygu yoğunluğunun olduğu bir maçtı. İlk yarıda oyunu aldık ancak skoru alamadık. İkinci yarıda istediğimiz oldu.” diye konuştu.

Fatih Tekke konuşmasının devamında değerli bir 3 puan aldıklarını vurgulayarak mücadeleden memnun olduğunu sözlerine ekledi:

"Bugün değerli bir 3 puan aldık. Geçen hafta daha iyi oynayıp puan alamamıştık. Bugün birçok oyuncunun yerini değiştirdik. Elimizden geleni yaptığımızı düşünüyorum"

“2-3 Oyuncu Daha Gelebilir”

arabam.com Konyaspor ile çıktığı ilk 3 maçta da mağlubiyet yaşayan teknik direktör Aleksandar Stanojevic, "Gol atmak konusunda iyi bir seviyede değiliz. İlk yarıda şanslarımız oldu ama atamadık. İkinci yarıda kalemizde golü gördük. Fırsatları daha kullanabilirdik.” dedi.

Stanojevic ayrıca kadroya yeni oyuncuların katılacağı mesajını da vererek şu ifadeleri kullandı:

“Takımı güçlendirme konusunda yönetimle görüştüm. Bugün 1 oyuncu geldi, 2-3 oyuncu daha aramıza katılabilir.”

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

İstanbulspor’un 3 puana ulaştığı karşılaşmada dikkat çeken isimlerin başında sarı siyahlı ekibin file bekçisi David Jansen geldi. Toplam 9 kurtarış yapan İstanbulspor kalecisi, takımının 3 puana ulaşmasında büyük pay sahibi oldu.

arabam.com Konyaspor’da ise sezonun başarılı isimlerinden Guilherme Sitya’nın performansı puan için yeterli olmadı.