Konyaspor 5 Maçlık Galibiyet Özlemini Bitirdi

ANA SAYFAHABERLER → Konyaspor 5 Maçlık Galibiyet Özlemini Bitirdi

Konyaspor 5 Maçlık Galibiyet Özlemini Bitirdi

Konyaspor 5 Maçlık Galibiyet Özlemini Bitirdi

Spor Toto Süper Lig’in 14.haftasının sonucu en çok merak edilen karşılaşmalarından olan Yukatel Kayserispor-arabam.com Konyaspor mücadelesinde kazanan yeşil beyazlılar oldu.

Oldukça hareketli başlayan karşılaşmada ilk gol ev sahibi ekipten geldi. 8.dakikada kornerde kafayı vuran Majid Hosseini takımını öne taşıdı.

Ancak Konya temsilcisi hemen 1 dakika sonrasında cevap vermeyi bildi. Francisco Calvo skoru eşitlemeyi başardı. 22.dakikada kazanılan penaltı vuruşunda sahneye çıkan Mame Diouf ise arabam.com Konyaspor’un galibiyet sayısını kaydetti.

Maçın kalan dakikalarında karşılıklı pozisyonlar olmasına karşın başka gol olmadı ve arabam.com Konyaspor sahadan galibiyetle ayrıldı.

Ligde 5 maç sonra kazanmayı başaran İlhan Palul’un öğrencileri 14 maç sonunda 24 puana ulaştı ve Dünya Kupası arasında dördüncü sırada girdi.

Yukatel Kayserispor ise bu sezon ligdeki beşinci mağlubiyetini aldı. Sarı kırmızılılar 14 maç sonunda 23 puanda kaldı ve araya 6.sırada girdi.

“Bugün Çok Fazla Futbol Konuşamayacağız”

Maç sonrası Yukatel Kayserispor teknik direktörü Çağdaş Atan, İstanbul/Beyoğlu’nda meydana gelen patlama sebebiyle futbol hakkında konuşmayı tercih etmedi.

Atan, "Maçtan sonra öğrendik, sanırım Beşiktaş - Antalyaspor maçı da iptal olmuş. Milletimizin başı sağ olsun. Anlayışınıza sığınarak bugün çok fazla futbol konuşamayacağız, konuşmak istemiyoruz böyle bir günde. Konyaspor'u tebrik ediyoruz. Gönül isterdi ki bu kadar domine ettiğimiz bir oyunu ya da nasıl kaybettiğimizi konuşabilmek ama maalesef milletimizin yaşadığı elim olaydan dolayı affınıza sığınarak futbolla ilgili yorum yapmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

“İnşallah Yaşadığımız Son Menfur Olay Olur”

Spor Toto Süper Lig'de görünüm

Maçın ardından arabam.com Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut da İstanbul/Beyoğlu’nda meydana gelen patlama sebebiyle futbol hakkında konuşmayı tercih etmedi.

Palut, “Soyunma odasına girer girmez başkanımız bizi yaşanılan durumdan haberdar etti. Gerçekten son derece üzücü, vefat eden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Çok zor bir durum yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun. Her can çok değerli, inşallah bu sayı artmaz ve yaşadığımız son menfur olay olur. Maça gelince de biz galibiyetle bitirdik. Oyuncularımı kutluyorum. Kayserispor’a da başarılar diliyorum. Bu ortamda da daha fazla teknik ve taktik açından da konuşmanın kendi adıma doğru olmayacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar

Karşılaşmada konuk ekipte geçtiğimiz hafta olduğu gibi yine sahneye çıkan Mame Diouf, bu sezon Spor Toto Süper Lig’de ilk 11’de başladığı 3.mücadelede 4.golünü atmış oldu.

Ayrıca Diouf’un arabam.com Konyaspor’un kaydettiği 5 golün üçünce imzası bulunuyor.