Konyaspor 1 Puanı Son Anlarda Aldı

ANA SAYFAHABERLER → Konyaspor 1 Puanı Son Anlarda Aldı

Konyaspor 1 Puanı Son Anlarda Aldı

Konyaspor 1 Puanı Son Anlarda Aldı

HangiKredi Ümraniyespor ile arabam.com Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Ümraniye Şehir Stadyumu’nda karşılaştı.

İlk yarısı golsüz sona eren mücadelede ilk gol dakika 52’de Kahraman Demirtaş’ın kendi kalesine yaptığı ters vuruşla geldi.

Bu gole cevabı 82.dakikada Mame Diouf ile veren arabam.com Konyaspor, normal sürenin bitimine 1 dakika kala tekrar geri düştü.

Onur Ayık’ın attığı golle 3 puana yaklaşan HangiKredi Ümraniyespor, üstünlüğünü maçın son düdüğüne kadar koruyamadı. Yeşil beyazlı konuk ekip, Soner Dikmen’in 90+7’de attığı golle İstanbul deplasmanında 1 puan aldı.

Aleksandar Stanojevic’in ekibi bu sonuçla ligdeki yenilmezlik serisini 4 maça çıkardı. Öte yandan Recep Uçar önderliğinden HangiKredi Ümraniyespor ise üst üste 5.hafta da mağlup olmadı.

“4-5 Travmatik Maçtan Bir Tanesi Oldu”

Karşılaşma sonunda değerlendirmelerde bulunan HangiKredi Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, şöyle konuştu:

“Artık ligin son düzlüğündeyiz. Evimizde oynadığımız için mutlak olarak kazanmak istiyorduk. Konyaspor ligin iyi takımlarından bir tanesi. Maçın ilk yarısına iyi başladık, hatta duran toptan net bir de gol kaçırdık. İkinci yarı biraz daha agresif savunma yapmaya başladık ve golü de bulduk.”

HangiKredi Ümraniyespor Teknik Direktörü Uçar, bu sezon yaşadıkları “travmatik” mağlubiyetlere de değinerek, “Yediğimiz gollerde ayağımızdaki topu kaybederek başlayan ataklarda basit goller yedik. Daha sonrasında Konyaspor'un topu ayağında tutmasıyla oyunun kalitesi arttı. Doğruyu söylemek gerekirse biz ne yazık ki bu kaliteye yetişemedik. Bu maç bu sene ligde iç sahada puan kaybettiğimiz 4-5 travmatik maçtan bir tanesi oldu. Konyaspor'dan 1 puan almak kötü değil ama bizim durumumuz da 2 puan kaybettiğimiz için üzgünüz.” dedi.

Sezon başından beri belirli bir oyun disipliniyle oynadıklarının altını çizen Recep Uçar, “Sezon başından beri söylüyoruz. Kendi oyunumuzu sahaya yansıtmaya devam edeceğiz. Ligde kalıcı olmak için direniyoruz. Kalan 9 haftada da direnmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

47 yaşındaki çalıştırıcı son olarak taraftarlardan kendilerini desteklemelerini beklediğini ifade etti ve camiaya çağrı yaptı:

“Süper Lig'de ilk kez oynuyoruz. Takıma sahip çıkılmaz ise birkaç yıl sonra Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi rakipler yerine başka rakipleri izlemek zorunda kalacaklar.”

“Son Ana Kadar Savaştılar”

Maçta 1 puanı son anlarda alan arabam.com Konyaspor’da ise teknik direktör Aleksandar Stanojevic, oyuncularını kutladı.

Stanojevic, "Bu maçta elinden geleni yapmaya çalışan oyuncularımı kutlamak istiyorum. Son ana kadar vazgeçmediler ve savaştılar. Pas hakimiyetinde daha domine olan takım bizdik. Galip gelemedik ama netice olarak memnun olduğumu söyleyebilirim." diye konuştu.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Mücadelenin en dikkat çekici performansına, son dakikada attığı golle takımına 1 puanı getiren Soner Dikmen imza attı.

Tecrübeli oyuncu maç boyunca orta sahada attığı isabetli paslarla dikkat çekerken, attığı golle yeşil beyazlı takımın namağlup serisini devam ettirmesini sağladı.