Konyaspor 1 Puanı Son Anda Kurtardı

ANA SAYFAHABERLER → Konyaspor 1 Puanı Son Anda Kurtardı

Konyaspor 1 Puanı Son Anda Kurtardı

Konyaspor 1 Puanı Son Anda Kurtardı

Spor Toto Süper Lig’in 15. hafta mücadelesinde arabam.com Konyaspor ve Corendon Alanyaspor, Medaş Konya Büyükşehir Stadı’nda karşı karşıya geldi.

Yüksek tempolu geçen maçta hakem iki defa beyaz noktayı gösterirken karşılaşma 2-2’lik eşitlikle sona erdi.

arabam.com Konyaspor’un gollerini 22 ve 90+11. dakikalarda Amir Hadžiahmetović atarken Corendon Alanyaspor’un golleri 65’de Furkan Bayır ve 78. dakikada Ahmed Hasan’dan geldi.

Alınan bu sonuçla birlikte arabam.com Konyaspor puanını 25'e yükseltirken, Corendon Alanyaspor ise 18 puana yükseldi.

“Seyir Zevki Yüksek Bir Maç Oldu”

arabam.com Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut karşılaşmada seyir zevkinin yüksek olduğunu belirtirken istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi. Palut, “Keyifli bir maç olacağını söylemiştim. Seyir zevki yüksek bir maç oldu. Bugün istediklerimizi uygulayamadık ama buna rağmen öne geçmeyi başardık ancak sonrasında atak üstünlüğünü sürdüremeyip geriye düştük ardından da bir duran top golüyle beraberliği yakaladık.” şeklinde konuştu.

Maça yeniden ortak olmaya çalışırken tekrar geriye düştüklerini ifade eden İlhan Palut, “Tekrar maça asılacağımız anda kontra atak golü yedik. Sonunda oyuncularım puan için yüklendi ve beraberliği aldık. Oynadığımız oyun tartışılır. Alanyaspor’u tebrik ederim iyi mücadele ettiler. Daha iyi olmaya çalışacağız.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

“Oyuncularımla Gurur Duyuyorum”

Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli maçın ardından, “Konyaspor son 2 sezondur şampiyonluğa oynuyor. Bu statta bunları yapmak kolay değil. Oyuncularımın tutkuları, arzuları ve geri dönme istekleri olduğu sürece biz daha birçok şeyi başarırız. Futbolcularıma eforlarından dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Genç teknik adam takımının sergilediği performanstan memnun olduğunu dile getirirken, oyuncularıyla gurur duyduğunu da sözlerine ekledi. Farioli, “Takımım harika bir performans gösterdi. Onlarla daha fazla gurur duyamazdım. Ligin en organize takımlarından birine karşı oynadık. Buradan puan almak çok zordu. Oyuncularımla gurur duyuyorum.” ifadelerini kullanarak sözlerini noktaladı.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Amir Hadžiahmetović sergilediği performansla ön plana çıktı. Takımının iki golünü de atma başarısı gösteren Bosnalı futbolcunun ortaya koyduğu oyun ve duraklama dakikalarında attığı penaltı golüyle takımının maçı beraberlikle bitirmesini sağladı.