Konya’da Puanlar Paylaşıldı

ANA SAYFAHABERLER → Konya’da Puanlar Paylaşıldı

Konya’da Puanlar Paylaşıldı

Konya’da Puanlar Paylaşıldı

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasında arabam.com Konyaspor, VavaCars Fatih Karagümrük’ü ağırladı.

Puan tablosunda birbirine çok yakın olan iki takımın mücadelesi, 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı.

Karşılaşmada goller, Konya temsilcisi adına Marlos Moreno ve VavaCars Fatih Karagümrük adına Mbaye Diagne’den geldi.

Bu sonucun ardından arabam.com Konyaspor 50, VavaCars Fatih Karagümrük 48 puana yükseldi.

“Bununla Yetinmek Zorundayız”

Maçta arabam.com Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic kırmızı kart gördüğü için maçın ardından konuşan isim yardımcı antrenör Branimir Micovic oldu.

Branimir Micovic, “İlk yarı sonlarında yedikleri şansız golle eşitliğin sağlandığını hatırlatan Micovic, "İkinci yarıda da çok net iki pozisyonumuz vardı. Bunu iyi bir şekilde değerlendirebilirdik ama bu konuda başarılı olamadık. Daha sonrasında oyun biraz olsun kontrolümüzden çıktı. Bir puan almış olduk ve bununla yetinmek zorundayız." şeklinde konuştu.

“Gayet İyi Bir Performans Sergiledik”

VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Burak Kaymak, maçın ardından takımının performansını beğendiğini dile getirdi:

"Gol yedikten sonra ilk yarı çok iyi başlamadık. Bunun sonucunda da 1-1 berabere bitirdik. İkinci yarı ise tam tersi bir tablo vardı. Gayet iyi bir performans sergiledik. Çok fazla pozisyona girdiğimizi düşünüyorum. Üç pozisyonumuz vardı, 2'si direklerden döndü. Açıkçası galibiyeti kaçırdığımızı düşünüyorum. Son maç Kasımpaşa, buradan 3 puan alıp, ligi güzel bir şekilde bitirmek istiyoruz."

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

VavaCars Fatih Karagümrük’te golün sahibi Mbaye Diagne, attığı golle Süper Lig’de bu sezonki gol sayısını 21’e yükseltti ve maçın öne çıkan ismi oldu.