Konya’da Gollü Beraberlik

ANA SAYFAHABERLER → Konya’da Gollü Beraberlik

Konya’da Gollü Beraberlik

Konya’da Gollü Beraberlik

Spor Toto Süper Lig’in 33.haftasında arabam.com Konyaspor, evinde Yukatel Kayserispor’u ağırladı.

İlk yarısında gol sesi çıkmayan karşılaşmanın ikinci yarısı tam 4 gole sahne oldu. Maçta atılan tüm goller, ikinci yarının ilk 10 dakikası içinde geldi.

araba.com Konyaspor adına goller Uğurcan Yazğılı ve Soner Dikmen’den gelirken; Yukatel Kayserispor’un gollerini Miguel Cardoso (2) kaydetti.

2-2’lik beraberliğin ardından arabam.com Konyaspor 46, Yukatel Kayserispor ise 49 puana yükseldi.

“Yediğimiz Goller Çocuk Oyuncağı Gibiydi”

arabam.com Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojević, karşılaşmanın ardından yedikleri gollerin çok basit goller olduğunu dile getirdi.

Puan kaybından dolayı üzgün olduğunu belirten Stanojević, "Yediğimiz goller çocuk oyuncağı gibiydi. Gol yedikten sonra atraksiyona geçtik, biraz daha hızlandık. Oyuncularım ellerinden gelen her şey verdi. Başka bir şey söyleyemem. Yapabileceğim kötü bir yorum yok. Evimizde aldığımız bu beraberlikten dolayı çok üzgünüz. Elbette buradan galibiyetle ayrılmayı isterdik." şeklinde konuştu.

“Çok İyi Hücumlar Yaptık”

Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, karşılaşmanın ardından iki kez öne geçtikleri maçı kazanamadıkları için üzgün olduğunu ancak sonucun takıma moral verdiğini söyledi:

"Çok iyi hücumlar yaptık. Boş alanlar bulduk, topa sahip olduğumuz anlar oldu. İlk yarıda bunları çok yapamadık. Gol yedik ama onun dışında rakibe çok önemli pozisyonlar vermedik. Gönül isterdi ki iki kere öne geçtiğimiz bir maçı galip bitirebilelim. Aradaki farkı koruma hem de üst tarafa bir puan da olsa yaklaşma anlamında büyük moral verdi. Oyuncularımı tebrik ediyorum."

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Kayeri temsilcisi adına maçı iki golle tamamlayan Miguel Cardoso, takımının öne çıkan oyuncusu oldu.

Yeşil beyazlılarda ise orta sahadaki performansını golle süsleyen Soner Dikmen, oynadığı son 7 Süper Lig maçında 4.golünü atmış oldu.