Konferans Ligi'nde Son Hafta Maçları Oynanacak

ANA SAYFAHABERLER → Konferans Ligi'nde Son Hafta Maçları Oynanacak

Konferans Ligi'nde Son Hafta Maçları Oynanacak

Konferans Ligi'nde Son Hafta Maçları Oynanacak

Temsilcilerimiz Medipol Başakşehir ve Demir Grup Sivasspor'un da mücadele ettiği UEFA Konferans Ligi 6. ve son hafta maçları yarın oynanacak.

A Grubu'nda yer alan Medipol Başakşehir, İskoçya temsilcisi Hearts'ı konuk edecek. Mücadele TSİ 18.30'da başlayacak.

G Grubu'nda yer alan Demir Grup Sivasspor ise Çekya temsilcisi Slavia Prag ile deplasmanda karşılaşacak. Mücadele TSİ 20.45'te başlayacak.

Başakşehir, grup liderliği için Hearts karşısında

Medipol Başakşehir Liderlik İçin Sahada

Konferans Ligi A Grubu'nda 10 puan ile liderliğini sürdüren Medipol Başakşehir, Hearts karşısında galip gelerek grubunu lider tamamlamak istiyor.

İtalya temsilcisi Fiorentina ile aynı puana sahip olan ve averajla son haftaya lider giren Medipol Başakşehir, 5. hafta mücadelesinde Fiorentina'ya deplasmanda 2-1 mağlup olmuştu.

Avrupa kupalarında 48. maçına çıkacak olan Medipol Başakşehir, daha önce oynadığı 47 maçta 16 galibiyet, 11 beraberlik ve 20 mağlubiyet yaşadı.

Medipol Başakşehir, teknik direktör Emre Belözoğlu yönetiminde Avrupa kupalarında 12.maçına çıkıyor. Belözoğlu yönetiminde 11 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi alan Medipol Başakşehir, 23 gol atıp, kalesinde 6 gol gördü. 

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak ve TSİ 18.30'da başlayacak olan mücadeleyi Gürcistan Futbol Federasyonundan hakem Goga Kikacheishvili yönetecek.

Medipol Başakşehir'de sakatlıkları bulunan Mahmut Tekdemir ve Lucas Biglia, mücadelede forma giyemeyecek. UEFA listesinde yer almayan Philippe Keny'nin de maçta oynama şansı bulunmuyor.

Sivasspor, Avrupa arenasında 28. maçına çıkacak

Sivasspor'un Hedefi Liderlik

Konferans Ligi G Grubu'nda 10 puan ile liderliğini sürdüren Demir Grup Sivasspor, Slavia Prag karşısında galip gelerek grubunu lider tamamlamayı hedefliyor.

G Grubu'nda 2. sıradaki Cluj'un 3 puan önünde lider olarak yer alan Demir Grup Sivasspor, 5. hafta mücadelesinde Romanya temsilcisini kendi evinde 3-0 yenerek gruptan çıkmayı garantilemişti.

Avrupa kupalarındaki 28. maçına çıkacak olan Sivas temsilcisi, 27 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 14 mağlubiyet yaşadı.

Bugüne kadar oynadığı 27 maçta 32 kez gol atma başarısı gösteren Demir Grup Sivasspor, kalesinde ise 49 gol gördü.

Eden Arena'da oynanacak ve TSİ 20.45'te başlayacak olan mücadeleyi Slovakya Futbol Federasyonundan hakem Rade Obrenovic yönetecek.

Demir Grup Sivasspr'da sakatlığı bulunan Leke James mücadelede forma giyemeyecek. UEFA listesinde yer almayan Isaac Cofie, Samba Camara, Armin Derlek, Alaaddin Okumuş, Emre Satılmış ve Özkan Yiğiter'in de maçta oynama şansı bulunmuyor.