Kerim Frei Karagümrük’e Galibiyeti Getirdi

ANA SAYFAHABERLER → Kerim Frei Karagümrük’e Galibiyeti Getirdi

Kerim Frei Karagümrük’e Galibiyeti Getirdi

Kerim Frei Karagümrük’e Galibiyeti Getirdi

Spor Toto Süper Lig’in 36.haftasında VavaCars Fatih Karagümrük, sahasında Yukatel Kayserispor’u ağırladı.

Ligde orta sıralarda bulunan iki takımın mücadelesinde 16’ncı ve 28’inci dakikalarda Kerim Frei’ın golleriyle galibiyete uzanan taraf ev sahibi ekip oldu.

Konuk ekip Yukatel Kayserispor, Yaw Ackah’ın 9. dakikada gördüğü kırmızı kart sonrasında maçın büyük bir bölümünde 10 kişi mücadele etti.

Bu sonucun ardından İstanbul temsilcisi puanını 47 yaparken Yukatel Kayserispor ise 49 puanda kaldı.

“Lig Gittikçe Amaçsız Bir Hal Alıyor”

Maç sonunda basın mensuplarına konuşan Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, mücadeleyi şu sözlerle değerlendirdi:

“Çok iyi hazırlandığımız ve iyi bir plana sahip olduğumuz bir maçı geride bıraktık. Ackah’ın 9. dakikada gördüğü kırmızı kart sonrası işler değişti. Bu harekete isterseniz mantıksız, isterseniz sorumsuzca diyebilirsiniz. Eksik oynamanın cezasını çektik. Ligin bitimine yakın bir maçta 10 kişi oynamak, futbolcularım açısından da oldukça zordu. İkinci yarının başından itibaren iyi oynadık. Maçın uzun bir bölümünü eksik oynamasına rağmen mücadeleyi bırakmayan oyuncularımı kutluyorum. Son haftalara geldikçe puan tablosundan kaynaklı olarak lig gittikçe amaçsız bir hal alıyor. Son iki haftada MKE Ankaragücü ve Demir Grup Sivasspor ile önemli iki maçımız var. Yapabildiğimizin en iyisini yapıp bir an önce bu sezonu alacağımız en iyi sonuçlarla sonlandırmak istiyoruz.” dedi.

“Galip Geldiğimiz İçin Mutluyuz”

Andrea Pirlo’nun geçtiğimiz günlerde görevinden ayrılmasının ardından Yukatel Kayserispor maçı sonrasında değerlendirmelerde bulunan isim VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Burak Kaymak oldu. Kaymak, kazanılan 3 puan için mutlu olduklarını belirtti.

"Daha çok gol atabilirdik ama galip geldiğimiz için mutluyuz. Konyaspor maçını da kazanmak istiyoruz." diyen Burak Kaymak, Andrea Pirlo ve ekibinden çok şey öğrendiklerini ifade etti.

Burak Kaymak, ligin kalan bölümünde taktik ve teknikten ziyade oyuncuları motive etmeye odaklandıklarının altını çizdi:

"Bizim belli bir oyun düzenimiz vardı. Alparslan hocamızla motivasyonu üst seviyeye çekip bu maça hazırlanmaya çalıştık. Daha çok teknik ve taktik konulardan ziyade motivasyon üzerinde duruyoruz."

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

VavaCars Fatih Karagümrük’ün Yukatel Kayserispor’u 2-0 mağlup ettiği mücadelede gollerin sahibi olan Kerim Frei, takımını galibiyete taşıyarak çok önemli bir katkı verdi.