Kayserispor’un 4 Maçlık Galibiyet Hasreti Sona Erdi

ANA SAYFAHABERLER → Kayserispor’un 4 Maçlık Galibiyet Hasreti Sona Erdi

Kayserispor’un 4 Maçlık Galibiyet Hasreti Sona Erdi

Kayserispor’un 4 Maçlık Galibiyet Hasreti Sona Erdi

Spor Toto Süper Lig’in 19.haftası Yukatel Kayserispor-Demir Grup Sivasspor maçı ile başladı.

Karşılaşma 4-1’lik Kayserispor galibiyeti ile sonuçlandı. Ev sahibi ekibin gollerini 23’de Mecit Hüseyni, 31 ve 69’da Olivier Michel Keman ve 41.dakikada Gökhan Sazdağı kaydetti.

Konuk ekip Sivasspor’un tek golü ise 52.dakikada Robin Yalçın’dan geldi.

Bu sonucun ardından Yukatel Kayserispor puanını 26’ya yükseltirken Demir Grup Sivasspor ise 15 puanda kaldı.

“Geri Dönüş Ve Nefes Oldu”

Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan maçın ardından basın mensuplarına konuştu. 4 maçlık galibiyet hasretine son veren sarı kırmızılı çalıştırıcı, “Maça topun bizde olacağını bilerek başladık. Bir oyun planımız vardı. Çalıştığımız korner organizasyonundan golü bulduktan sonra saha içinde istediğimiz yapmaya başladık. Oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. 15 şutun 11’inde isabet bulduk. Bizim için çok sevindirici bir geri dönüş oldu.” dedi.

Sürekli daha iyi olmak için çalışacaklarını vurgulayan Atan, “Karşımıza engeller çıkacağını söylemiştik, hatalar olacak demiştik. Ama biz ileriye gitmekten vazgeçmeyeceğimizi söyledik. Dün Mustafa aramızdan ayrıldı. Buraya iyi bir şekilde hizmet etmek isteyen futbolcular ile devam edeceğiz. Sonuna kadar zorlayacağız. Oyuncularımın limitlerini yükseltmelerini istiyorum. Şimdi fabrika ayalarımıza geri döndük. Bizim için geri dönüş ve nefes oldu. Çok mutluyuz. Taraftarımız çok teşekkür ediyorum. Yeni yönetim kurulumuzu da bu galibiyetle birlikte başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

“Her Açıdan Şanssız Bir Gündü”

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, deplasmanda alınan yenilgi sonrasında açıklamalarda bulundu. Şanssız bir gün geçirdiklerini söyleyen Çalımbay, “Futbolda bazen maalesef böyle şeyler yaşanabiliyor. Biz de bugün bunu maçın başında yediğimiz gollerle hak ettik. Yediğimiz gollerden sonra rakibe de bir güven geldi. İkinci yarıda oyuncu değişikliği de yaptık, golümüzü de bulduk, iyi oynamaya da başladık ama bazı hatalarımızdan dolayı bir tane daha gol yememiz bizim için kötü oldu.” diye konuştu.

Takımının skoru kabul etmesinden rahatsız olduğunu bildiren Rıza Çalımbay, hücum hattında yaşadıkları soruna da değindi. Tecrübeli teknik adam, “ Oyuncular skoru neden kabul ediyorlar ki? Ben kulübedeyim ben bile kabul etmiyorum. Bu takım çok iyi yerlere gelecek. Bu takım 3 senedir Avrupa’ya gidiyor. İki forvetimiz var; Yatabare ve Leke James, ikisi de sakat. Onları kullanamadığımız için ileride top tutamıyoruz. Biraz sıkıntılıyız bu aralar ama ne olursa olsun skor böyle olmamalıydı. Bazı arkadaşlarımız kapasitesinin altında oynadılar. Bizim için her açıdan şanssız bir gündü. Bu mağlubiyet şunu gösterdi ki, bu takıma iyi takviyeler gerekiyor. En kısa sürede eksikliklerimizi giderirsek eskisinden daha iyi oluruz. Takımımıza yürekten inanıyorum.” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Takım olarak etkili bir oyun sergileyen Kayserispor’da Olivier Michel Keman sergilediği başarılı performans ve attığı iki golle maçın öne çıkan oyuncusu oldu.