Kayserispor-Konyaspor Maç Önü Notları

ANA SAYFAHABERLER → Kayserispor-Konyaspor Maç Önü Notları

Kayserispor-Konyaspor Maç Önü Notları

Kayserispor-Konyaspor Maç Önü Notları

Spor Toto Süper Lig’de 14.haftanın en dikkat çekici karşılaşmalarından birinde Yukatel Kayserispor, arabam.com Konyaspor’u ağırlıyor.

RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma 13 Kasım Pazar günü saat 17.00’de başlayacak. Maçı Kadir Sağlam yönetecek.

Karşılaşma öncesinde Yukatel Kayserispor’da Arif Kocaman, Nurettin Korkmaz ve Joseph Attamah sakat konumunda yer alırken Miguel Cardoso ise kart cezası sebebiyle maçta görev yapamayacak.

arabam.com Konyaspor’da ise Muhammet Demir ve Endri Çekici sakatlıkları sebebiyle; Adil Demirbağ ve Uche Ikpeazu kart cezaları sebebiyle Kayseri deplasmanında görev yapamayacaklar.

Formda Bir Kayserispor

Yukatel Kayserispor-Adana Demirspor karşılaşması beraberlikle sonuçlandı

Çağdaş Atan yönetiminde Süper Lig’in en dikkat çekici oyunlarından birini oynayan Yukatel Kayserispor, ligde 13 maçta topladığı 23 puanla 5.sırada bulunuyor.

Son 5 maçında 3 galibiyet ve 2 beraberlik alan Kayseri temsilcisi, geçtiğimiz hafta Gaziantep FK’yi deplasmanda 2-1 mağlup etmişti.

Kayserispor, Konyaspor’u ağırladığı son 2 maçta sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Ocak 2022’den beri 6 maçlık namağlup serisi bulunmayan Yukatel Kayserispor, karşılaşmaya bu başarıyı gerçekleştirmek ve Dünya Kupası arasında ilk 4 içerisinde girmek için çıkacak.

Konyaspor Galibiyete Hasret

Süper Lig’de oynadığı oyunla isminden söz ettirmeyi başaran ekiplerden biri olan arabam.com Konyaspor, formsuz bir dönemden geçiyor.

13 maçta topladığı 21 puanla puan tablosunun 8.basamağında yer alan yeşil beyazlı ekip, oynadığı son 5 Süper Lig maçını kazanamadı. Konyaspor, geçtiğimiz hafta Trabzonspor deplasmanında 2-0 geri düşmesine rağmen 2-2’yi bulmayı başararak 1 puanı hanesine yazdırmıştı.

Ligde oynadığı son 3 deplasman maçından beraberlikle ayrılan arabam.com Konyaspor, Ekim 2005’ten beri üst üste 4 deplasman maçından beraberlikle ayrılmadı.

İlhan Palut ve ekibinin bu karşılaşmadaki hedefi 5 maçlık galibiyet hasretine son vererek Dünya Kupası arasına moralli girmek olacak.

Karşılaşma Öncesi Dikkat Çekenler

Karşılaşma Öncesi ev sahibi Yukatel Kayserispor’da Olivier Kemen dikkat çekiyor. Geçen hafta Gaziantep FK ağlarını havalandıran Olivier Kemen, bu sezon Süper Lig'de yaptığı gol katkılarıyla takımına en fazla puan kazandıran üç orta sahadan biri konumunda.

Konuk ekip arabam.com Konyaspor’da ise takımının attığı son 4 golün üçünde imzası olan Mame Diouf, takımın en önemli gol umudu olacak.