Kayserispor İstanbul’da 4 Golle Kazandı

ANA SAYFAHABERLER → Kayserispor İstanbul’da 4 Golle Kazandı

Kayserispor İstanbul’da 4 Golle Kazandı

Kayserispor İstanbul’da 4 Golle Kazandı

Spor Toto Süper Lig’in 21.hafta karşılaşmasında İstanbulspor, kendi sahasında Yukatel Kayserispor’u ağırladı.

Saat 13.30’da başlayan mücadelede konuk ekip Kayserispor, İstanbulspor’u 2-4 mağlup etti.

Yüksek tempolu ve bol gollü geçen karşılaşmada ev sahibi takımın gollerini; 10.dakikada Jason Lokilo ve 32.dakikada Valon Ethemi kaydetti. Yukatel Kayserispor’da ise galibiyeti getiren golleri; 18.dakikada Carlos Mane, 52.dakikada Onur Bulut, 83.dakikada Emrah Başsan ve 89.dakikada İlhan Parlak kaydetti.

Bu galibiyetin ardından Yukatel Kayserispor puanını 29’a çıkarırken, İstanbulspor 15 puanda kaldı.

“Maçı İstediğimiz Ana Kadar Götüremedik”

Mağlubiyetin ardından ev sahibi ekibin teknik direktörü Fatih Tekke açıklamalarda bulundu.

Üzücü bir mağlubiyet aldıklarını belirten Tekke, “Oyuncularımı kutluyorum, ellerinden gelen her şeyi yaptılar. 4 golün haricinde pozisyon var mı diye hatırlamıyorum. Kayserispor ile oynuyorsunuz, basit goller yerseniz olmaz. Maçı İstediğimiz ana kadar götüremedik. Bu tip maçlarda bireysel anlamda öne çıkmanız lazım. Genel anlamda oyuncularımdan memnunum. Üzücü bir mağlubiyetti. Telafi etmemiz lazım.” şeklinde konuştu.

“Maçın Tamamında Kontrol Bizim Elimizdeydi”

Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

Kendileri için bir kırılma maçı olduğunu belirten genç teknik adam, “Çok önemli bir hücum takımıyız ama inanılmaz kolay goller yiyoruz. Maçın tamamında kontrol bizim elimizdeydi. İstanbulspor beklediğimden farklı bir oyun sergiledi ve bana sorarsanız planları da tuttu. Bizim için bir kırılma maçıydı, 7. sıraya yerleştik. Rakiplerimizle puan farkını çoğalttık. Oyuncularımın benden daha fazla inanmaları gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Son olarak rakip takımı da tebrik eden Atan, şu şekilde konuştu:

“Planımız istediğimiz gibi gitti, kenardan gelen oyunculardan da son haftalarda çok iyi verim alıyoruz. Taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum. İstanbulspor’da da Fatih hoca ve ekibini tebrik ediyorum. Ortaya bir oyun, bir sistem koymaya çalışıyorlar.”

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Gollü geçen mücadelede Kayserispor’da Carlos Mane ön plana çıkan oyuncu oldu. Sol kanatta hücuma katkı sağlayan oyuncu aynı zamanda takımının ilk golünü kaydetti.

İstanbulspor’da ise Jason Lokilo, oynadığı oyun ve attığı golle beraber maçın öne çıkan oyuncularından biri oldu.