Kayserispor Galibiyet Serisi Yakaladı

ANA SAYFAHABERLER → Kayserispor Galibiyet Serisi Yakaladı

Kayserispor Galibiyet Serisi Yakaladı

Kayserispor Galibiyet Serisi Yakaladı

Süper Lig’in 11’inci haftasında Yukatel Kayserispor, deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaştı.

Sarı-kırmızılılar, Mame Thiam’ın dakika 43’te attığı golle İstanbul’dan galibiyetle döndü. Bu sonucun ardından Yukatel Kayserispor, Süper Lig’de 9 maç aradan sonra İstanbul deplasmanında kazandı ve İstanbul’da galip gelememe serisini noktaladı.

Kasımpaşa ise geçen haftaki Adana Demirspor mağlubiyetinin ardından bu hafta Yukatel Kayserispor’a da mağlup olarak ligde galip gelememe serisini 3 maça çıkardı.

“İkinci Yarı İçin Kredi Topluyoruz”

Yukatel Kayserispor teknik direktörü Çağdaş Atan, karşılaşmayı maç sonunda şu sözlerle değerlendirdi:

"Kasımpaşa deplasmanı atmosfer olarak, rakip takımın koşucu oyuncularıyla zor bir deplasman. Çok net pozisyon verdiğimizi düşünmüyorum, rakip için biraz karambol oyunu oldu. İlk yarı 3, ikinci yarı 2-3 pozisyon yakaladık. Oyunu daha erken koparabilirdik ama bu zor deplasmanda maç kazanmak çok önemliydi."

Çağdaş Atan, aldıkları 19 puanın kendilerini rehavete sokmaması gerektiğine dikkat çekerek Süper Lig’in ikinci devresi için kredi topladıklarını belirtti:

"19 puandayız. Yukarıya tutunma hedefimizi söylemiştik. Sezon başında çok hayal etmediğimiz bir konumdayız. 10 haftada 3 tane şampiyon olmuş rakiple oynadık. Önümüzdeki 3 maçı da iyi çalışıp dünya kupası arasına ilk 8 pozisyonunda kalarak girmek istiyoruz. Oyuncularımı kutluyorum. Biz oyunun gücüne inanıyoruz. Bazı bölgelerde eksiklerimiz var. Özellikle stoper ve sol bekte eksiğiz, birer oyuncuyla devam ediyoruz. Şu an bulunduğumuz yer çok iyi. Amacımız ilk 6-8'de kalmak ama bu, sezon başı bakılınca çok gerçekçi değil. Devre arası belki transferi açamayabiliriz. İkinci yarı için kredi topluyoruz. Ayaklarımızı yere sağlam basmamız gerekiyor."

“Baştan Sona Tercih Hatası Yaptık”

Kasımpaşa’da teknik sorumlu Necati Erkmen, istenmeyen sonuçtan ötürü camia ve taraftardan özür dilediklerini söyledi:

"İstenmeyen bir sonuç aldık, çok üzgünüz. Seyircimizden ve camiamızdan özür diliyoruz. Oyunun başından sonuna kadar pozisyonlarda tercih hatası yaptık. Tercihleri farklı kılsak gol bulabilirdik. Rakibimiz daha istekli, arzulu oynadı, onları tebrik ediyorum."

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Karşılaşmada Yukatel Kayserispor adına galibiyet golünü kaydeden Mame Thiam ile birlikte kalesinde etkileyici bir performansa imza atan Bilal Bayazit de öne çıkan isimler arasındaydı.

Ev sahibi Kasımpaşa’da ise son haftalardaki performansıyla dikkat çeken Stephane Bahoken ve kaptan Haris Hajradinovic’in etkili oyunları puan için yeterli olmadı.