Kayserispor Deplasmanda Kazandı

ANA SAYFAHABERLER → Kayserispor Deplasmanda Kazandı

Kayserispor Deplasmanda Kazandı

Kayserispor Deplasmanda Kazandı

Spor Toto Süper Lig, ülkemizde meydana gelen deprem sebebiyle ertelenen maçlarla geri döndü. 23.haftada oynanması gereken ancak bugüne ertelenen maçta Bitexen Giresunspor, evinde Yukatel Kayserispor’u ağırladı.

Konuk ekip maça hızlı başladı ve 6.dakikada Carlos Mane’nin golüyle öne geçti. 40’ta farkı Mame Thiam ile ikiye çıkaran Yukatel Kayserispor, soyunma odasına 2-0. önde girdi.

Bitexen Giresunspor ikinci yarıya hızlı başlayarak 58’de Riad Bajic ile farkı bire indirse de kalan sürede beraberlik golünü bulamadı ve maç Yukatel Kayserispor’un 2-1’lik galibiyetiyle sonuçlandı.

Bu sonuçla birlikte Giresun temsilcisi 21 puanda kalırken Kayseri ekibi ise 35 puana yükseldi.

“90 Dakika Bitti Futbol Bitti”

Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada akıllarında her zaman depremzede vatandaşlarımızın olduğunu söyledi.

Atan, "90 dakika bitti, bizim için futbol bitti. Kalbimiz, aklımız depremzedeler ile birlikte. Onları düşünmediğimiz 1 dakika bile olmayacak. Onları 2 saatliğine de olsa neşelendirebildiysek ne mutlu bize. Biz oraya yakınız. Elimizden gelen yardımı yapmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

“Kümede Kalma Hedefine Ulaşacağımıza İnanıyorum”

Bitexen Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Ligde kalacaklarına inandığını söyleyen Keleş, “Kazanabilirdik de hiç olmazsa puanla da ayrılabilirdik ama olmadı. İkinci yarıdaki oyun moral, motivasyonumuzu düzeltti. Önümüzde Konyaspor maçı car. İçeride kaybettiğimiz puanları, deplasmandan iyi bir sonuçla dönerek telafi etmek amacındayız.  Bunu başarabilirsek kümede kalma hedefine ulaşacağımıza inanıyoruz." şeklinde konuştu.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Yukatel Kayserispor bu maçla birlikte Süper Lig’de üst üste üçüncü galibiyetini alırken son 5 maçının 4’ünü kazanmış oldu.

Bitexen Giresunspor’da ise golün sahib Riad Bajic, bu sezon Süper Lig’deki 7.golünü kaydetti.