Kayserispor Başakşehir’i Mağlup Etti

ANA SAYFAHABERLER → Kayserispor Başakşehir’i Mağlup Etti

Kayserispor Başakşehir’i Mağlup Etti

Kayserispor Başakşehir’i Mağlup Etti

Spor Toto Süper Lig’in 22.haftasının dikkat çekici maçlarından olan Yukatel Kayserispor-Medipol Başakşehir karşılaşması Kadir Has Stadyumu’nda oynandı.

Yukatel Kayserispor, maçı 50.dakikada Ali Karimi’nin attığı golle 1-0 kazanmayı başardı.

Bu sonuçla birlikte Yukatel Kayserispor 32 puana yükselirken Medipol Başakşehir 40 puanda kaldı.

“En Kötü Oyuna Şahit Olduk”

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, maçın ardından takımının gösterdiği performansı beğenmediğini söyledi.

Belözoğlu, "Bugün geldiğimiz günden beri takımımızın en kötü oyununa şahit olduk. Bizlerin de bu anlamda sorumluluk alması gerekiyor. Biz de belki kulübede takıma eşdeğer bir performans göstermiş olabiliriz. Üzgünüm. Kayserispor'u enerjisinden, oynama isteğinden ve 3 puandan dolayı tebrik ediyorum.” şeklinde konuşarak gelişmeleri gerektiğini ifade etti.

“Çok Büyük Bir Takımı Yendik”

Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, maçın ardından ligin en önemli takımlarından birini mağlup ettiklerini söyledi.

Oyuncularının konsantrasyonunu öven Çağdaş Atan, "Öncelikle bugün çok iyi bir takımı değil, gerçekten çok büyük bir takımı mağlup ettik. Oyuncularım maçın başından sonuna kadar inanılmaz bir konsantrasyonla uygulamış olduğumuz sisteme ve plana 90 dakika boyunca bağlı kalarak müthiş bir maç oynadılar.” şeklinde konuştu.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Maçta Kayserispor adına golü atan Ali Karimi ve asisti yapan Gökhan Sazdağı hücum hattında etkili performans gösterdi.

Ayrıca sarı kırmızılı ekibin kalecisi Bilal Beyazıt, maç boyunca Medipol Başakşehir hücumlarında kalesinde gösterdiği performansla dikkat çekti.