Kasımpaşa ve Ümraniyespor Puanları Paylaştı

ANA SAYFAHABERLER → Kasımpaşa ve Ümraniyespor Puanları Paylaştı

Kasımpaşa ve Ümraniyespor Puanları Paylaştı

Kasımpaşa ve Ümraniyespor Puanları Paylaştı

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında iki İstanbul temsilcisi Kasımpaşa ve HangiKredi Ümraniyespor karşı karşıya geldi.

İlk yarıda 29. dakikada Mamadou Fall’ın golüyle 1-0 öne geçen ev sahibi ekip avantajını koruyamadı. HangiKredi Ümraniyespor, Antonio Mrsic’in 41.dakikadaki penaltı golüyle eşitliği yakalarken 90 dakika bu skorla sona erdi.

Böylece Recep Uçar’ın ekibi, Süper Lig’deki 2 maçlık galibiyet serisini sona erdirdi. Kasımpaşa ise evindeki yenilmezlik serisini 3 maça çıkardı.

“Dengeli Bir Oyun”

Karşılaşma sonunda mücadeleyi değerlendiren Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Ekrem Örenç, “Kasımpaşa olarak ilk 10 dakika iyi oynadık ama 10. dakikadan sonra Ümraniyespor oyunu dengeye getirdi. İkinci yarıda 75. dakikaya kadar biz etkiliydik. En çok şut attığımız maçtı ama sonuca ulaşamadık. Bu dakikadan sonra oyun yine dengelendi.” diye konuştu.

Rakiplerinin hücumda varlık gösteremediğini belirten Örenç, Ümraniyespor hücumda fazla varlık göstermeden 1 puanla evine döndü. Galibiyet için sahaya çıkmıştık ama maç berabere bitti." dedi.

“Direnmeye Devam Edeceğiz”

Deplasmanda 1 puan alan HangiKredi Ümraniyespor’da teknik direktör Recep Uçar, bu sezon tarihlerinde ilk kez Süper Lig’de yer aldıklarını hatırlattı.

Recep Uçar, maç sonu konuşmasında, "Biz tarihimizde ilk kez Süper Lig’de oynuyoruz. Son 3 haftadır kaybetmiyoruz. Camiamız çok büyük olmasa da mevcut oyuncu grubu ile destek veren herkese kalan bölümde direnmeye devam edeceğiz. Hedefimiz ilk kez yer aldığımız ligde kalıcı olmak.” ifadelerini kullandı.

HangiKredi Ümraniyespor Teknik Direktörü ayrıca geçtiğimiz günlerde Türkiye A Milli Futbol Takımı’na davet edilen Umut Nayir hakkında da konuştu.

Golcü oyuncunun kulüp tarihinde bir ilki gerçekleştirdiğini belirten Recep Uçar, "Umut adına da bizim için de gurur verici. Kulüp, tarihinde ilk kez milli takıma oyuncu gönderiyor. Kendisi daha önce büyük kulüplerde de oynasa milli takıma Ümraniyespor’dan gidiyor. Oyuncumu tebrik ediyorum. Umut, sezon başından beri çok çalışan bir oyuncumuz. Onun özverili çalışmasının yanında arkadaşlarının katkısını da göz ardı etmemek gerek. Kulübümüz adına gurur verici olay.” şeklinde konuştu.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

1-1’lik eşitlikle biten mücadelede ev sahibi Kasımpaşa adına Ali Gholizadeh performansıyla fark yarattı. Mamadou Fall’ın golünde asisti yapan oyuncu maç boyu etkiliydi.

Öte yandan HangiKredi Ümraniyespor’da ise kaptan Tomislav Glumac ve savunmadaki partneri Alexandru Epureanu, mücadelede takımları adına öne çıkan isimler oldular.