Kasımpaşa Trabzonspor’u 2-0 Mağlup Etti

ANA SAYFAHABERLER → Kasımpaşa Trabzonspor’u 2-0 Mağlup Etti

Kasımpaşa Trabzonspor’u 2-0 Mağlup Etti

Kasımpaşa Trabzonspor’u 2-0 Mağlup Etti

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında evinde Trabzonspor’u ağırladı.

29. dakikada Mounir Chouiar’ın frikik golüyle devre arasına üstün giden Kasımpaşa, ikinci yarıda Valentin Eysseric’in penaltı golüyle maçı 2-0 kazanmayı başardı.

Kasımpaşa, bu sonuçla birlikte Süper Lig’de 32 puana yükselirken Trabzonspor 44 puanda kaldı.

“Kulübün Vizyonuna Uygun Oynamak Gerekiyor”

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, takımının 2-0 kazandığı maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Oyunun tam istediği seviyede olmadığını fakat 3 puanın çok önemli olduğunu söyleyen Özdeş, "Bizim için önemli bir 3 puan. Zamanında alınmış bir 3 puan. Yukarı bakmak istiyoruz. Böyle bir isteğimiz ve arzumuz var. Bu kulübün vizyonuna uygun oyunlar oynamak gerekiyor. Hem de bulunduğumuzdan üstlere çıkmak için mücadele etmemiz gerekiyor. Bugün oyun olarak istediğimiz oyunu oynamadık ama çok önemli 3 puan aldık." ifadelerini kullandı.

“Sonsuza Kadar Böyle Gitmeyecek”

Maçın ardından konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü İhsan Derelioğlu, Trabzonspor’un kötü günleri atlatacağını söyledi.

İhsan Derelioğlu, “Takımda uzun süredir kazanamamanın getirdiği bir gerginlik var. Bazen konsantre eksikliği erken kırılmalara yol açıyor. Kırılganlık en büyük tehlike. Bundan sonra da futbolcular şartlar ne olursa olsun oyun içinde kalmalı. Çözüm yine futbolcularda. Sonsuza kadar böyle gitmeyecek, bunun bilincinde olup daha fazla çalışarak değiştirmek durumundayız. Trabzonspor camia gücü ve kadro potansiyeli olarak bunları başarabilir. Trabzonspor belli süre sonra bu girdaptan kurtulacaktır.” şeklinde konuştu.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Kasımpaşa adına golleri atan Mounir Chouiar ve Valentin Eysseric, gösterdikleri performanslarla galibiyette büyük pay sahibi oldular.

Onların yanında kaleci Günay Güvenç, yaptığı üç kurtarışla 3 puanın kazanılmasına önemli bir rol oynadı.