Kasımpaşa – Kayserispor Maç Önü Notları

ANA SAYFAHABERLER → Kasımpaşa – Kayserispor Maç Önü Notları

Kasımpaşa – Kayserispor Maç Önü Notları

Kasımpaşa – Kayserispor Maç Önü Notları

Kasımpaşa ve Yukatel Kayserispor, Süper Lig’in 11’inci hafta mücadelesinde Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

Saat 14:30’da başlayacak karşılaşmayı Mustafa Kürşad Filiz Yönetecek.

Kasımpaşa’da teknik direktör Şenol Can, sakatlığı süren Tarkan Serbest’ten maç saatinde yararlanamayacak. Öte yandan Yukatel Kayserispor’da ise Attamah, Nurettin Korkmaz ve Arif Kocaman, yine sakatlıkları sebebiyle teknik direktör Çağdaş Atan tarafından tercih edilemeyecek isimler olacaklar.

Kasımpaşa 2 Haftalık Aranın Ardından Kazanmak İstiyor

Süper Lig’de bu sezon çıktığı 10 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Kasımpaşa, geçtiğimiz hafta sahasında Adana Demirspor’a 4-1’lik skorla mağlup oldu.

Ligin zirvesindeki takımlardan Adana Demirspor karşısında etkili bir oyun oynayan Kasımpaşa buna karşın kaleci Ertaç Özbir’i ve Younes Belhanda’yı durduramamıştı.

Bir önceki haftada da Trabzonspor ile 0-0 berabere kalan Kasımpaşa, Yukatel Kayserispor karşısında kazanıp 2 haftalık galibiyet hasretini dindirmek istiyor.

Kasımpaşa, lig tarihinde Yukatel Kayserispor’u üst üste 2 kez mağlup etmeyi hiç başaramadı. Bu anlamda bir ilki başarmak isteyen Şenol Can’ın ekibi, bununla birlikte Kayseri ekibiyle oynadığı son 12 karşılaşmada ise kalesinde en az 1 gol gördü.

Kayserispor İstanbul’a Seriyi Bitirmek İçin Gidiyor

Teknik direktör Çağdaş Atan yönetiminde Süper Lig’de bu sezon oynadığı 10 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Yukatel Kayserispor, geçen hafta Galatasaray’ı mağlup etmeyi başarmıştı.

Rakibini evinde ağırladığı karşılaşmada Gavranovic ve Onur Bulut’un golleriyle galibiyete uzanan sarı kırmızılı Kayseri temsilcisi, bir önceki haftada ise HangiKredi Ümraniyespor ile 2-2 berabere kalmıştı.

Süper Lig’de oynadığı son 5 maçta sadece 1 kez mağlup olan Yukatel Kayserispor, formunu Kasımpaşa deplasmanında da sürdürmek istiyor.

Süper Lig’de İstanbul ekiplerine konuk olduğu son 9 maçtan galibiyet çıkaramayan Sarı-kırmızılılar (6 mağlubiyet, 3 beraberlik), daha uzun bir galip gelememe serisini 12 karşılaşmadan galibiyet çıkaramayarak 2007/08 sezonunda yaşamıştı.

Kayseri ekibi o dönemde galip gelememe serisini, Kasımpaşa’yı deplasmanda 2-0 mağlup ederek sonlandırmıştı.

Dikkat Çeken Oyuncular

Kasımpaşa ile Yukatel Kayserispor arasındaki mücadelede iki takım açısından da forvet oyuncularının etkili performansları dikkat çekiyor.

Lacivert-beyazlı İstanbul ekibinde Stephane Bahoken, bu sezon attığı 3 golün tamamını son 5 haftada kaydetti.

Öte yandan Yukatel Kayserispor’un golcüsü Mario Gavranovic ise, son 4 maçta bu gol sayısını yakaladı. Ayrıca Gavranovic attığı bu 3 golü, toplam 4 isabetli şut sonucunda bularak dikkat çeken bir istatistiğe imza attı.