Kasımpaşa Evinde 1 Puana Razı Oldu

ANA SAYFAHABERLER → Kasımpaşa Evinde 1 Puana Razı Oldu

Kasımpaşa Evinde 1 Puana Razı Oldu

Kasımpaşa Evinde 1 Puana Razı Oldu

Spor Toto Süper Lig’in 19.hafta maçında Kasımpaşa evinde VavaCars Fatih Karagümrük’ü ağırladı.

Saat 16.00’da başlayan mücadele 2-2’lik beraberlikle tamamlandı. Kasımpaşa, 30.dakikada Hadergjonaj’ın penaltı golüyle üstünlüğü alarak ilk yarıyı önde tamamladı.

51’de Dresevic ile eşitliği yakalayan Fatih Karagümrük, 61.dakikada Fabio Borini'nin golüyle durumu 2-1’e getirdi. 90+10 da Kasımpaşa’da Bahoken’in ağlara gönderdiği top VAR kontrolü sonrasında gol değeri kazandı ve maç 2-2 sonuçlandı.

Bu sonuçla birlikte VavaCars Fatih Karagümrük puanını 21’e yükseltirken ev sahibi Kasımpaşa 19 puana ulaştı.

“Kuralların Daha İyi Bilinmesi Gerekiyor”

VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

İtalyan teknik direktör maç içinde verilen kararlardan memnun olmadığını belirtti. Pirlo, “Bütün hafta çalışıp hakemler sayesinde emeğimizin gitmesini istemiyoruz. Bütün takımlar için böyle. Kuralların daha iyi bilinmesi gerekiyor.” dedi.

İtalyan çalıştırıcı son dakikada yenilen gole ise tepkiliydi. Pirlo, “Hakem topa vurmadan önce düdüğü çaldı, sonrasında VAR çağırdıktan sonra golü verdi. Böyle şeylerin olmaması lazım.” diye konuştu.

“Bizim İçin Çok Önemli 1 Puan”

Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Ekrem Örenç alınan beraberlik sonrasında maçı değerlendirdi.

Maçın ilk bölümünde üstün olduklarını dile getiren Örenç, “İlk 15 dakikada biz üstündük. Sonrasında Karagümrük karşılık vermeye başladı. Penaltı sonrasında da üstün taraf bizdik. 2’yi bulduk ama gol verilmedi.” ifadelerini kullandı.

Alınan 1 puanın çok önemli olduğunu dile getiren Örenç, “İkinci yarı Karagümrük’ün geleceğini biliyorduk biz de karşılık verdik. Son dakikalarda bile olsa beraberliği yakalamak bizim için önemliydi. Bizim için çok önemli 1 puan.” diyerek sözlerini noktaladı.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Ev sahibi ekip Kasımpaşa adına takımına son dakikada beraberliği getiren Bahoken, sergilediği performansla öne çıktı.

Fatih Karagümrük’te ise ikinci golü kaydeden Borini takımı için önemli bir roldeydi. Bu sezonki 10.golünü kaydeden Borini gol krallığı yarışında ikinci sırada bulunuyor.