Kasımpaşa-Ankaragücü Maç Önü Notları

ANA SAYFAHABERLER → Kasımpaşa-Ankaragücü Maç Önü Notları

Kasımpaşa-Ankaragücü Maç Önü Notları

Kasımpaşa-Ankaragücü Maç Önü Notları

Spor Toto Süper Lig’in 13.haftasının açılış gününde İstanbul’da oynanacak bir diğer karşılaşma Kasımpaşa ve MKE Ankaragücü arasında olacak.

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. Maçta orta hakem olarak Ümit Öztürk düdük çalacak.

Karşılaşma öncesi iki takımda da önemli eksikler bulunuyor. Ev sahibi Kasımpaşa’da Cedric Bahoken ve Tarkan Serbest sakatlıklarından dolayı; Haris Hajradinovic ve Ben Ouanes kart cezalarından dolayı forma giyemeyecek. Yunus Mallı ve Valentin E     ysseric’in durumları ise maç saatinde belli olacak.

Konuk MKE Ankaragücü’nde ise Marlon, Eren Derdiyok, Federico Macheda ve Ferdi İmdat sakatlıkları sebebiyle karşılaşmada görev yapamayacak.

Kasımpaşa Tekrardan Çıkış Yapmak İstiyor

Ligin 11.basamağında yer alan Şenol Can’ın öğrencileri, şu ana kadar 12 maçta 14 puan topladı.

Geçtiğimiz hafta Konyaspor deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen Kasımpaşa, son 4 karşılaşmada galibiyet sevinci yaşayamadı. (2B, 2M)

Ankaragücü’ne karşı ligde iç sahada oynadığı son 11 maçta sadece 1 kez mağlup olan Kasımpaşa, bu sezon evinde hiç berabere kalmadı.

İç sahada kazandığı son 2 maçta da kalesinde gol görmeyen Kasımpaşa, Ankaragücü’nü yenerek 4 maçlık galibiyet hasretini sonlandırmayı hedefliyor.

Ankaragücü Toparlanıyor

Spor Toto Süper Lig’e oynadığı ilk 5 maçta sadece 1 puan alarak başlayan MKE Ankaragücü, sonrasında çıktığı 6 maçta 10 puan topladı. Ömer Erdoğan’ın ekibi ligde 11 puanla 14.sırada yer alıyor.

Ankaragücü, geçtiğimiz hafta evinde Atakaş Hatayspor’u 4-1’lik skorla mağlup etmeyi başardı.

Kasımpaşa ile oynadığı son 5 lig maçında yalnızca 1 mağlubiyet alan sarı lacivertli ekip İstanbul deplasmanından puanlarda dönmek istiyor.

Ancak İstanbul takımlarına konuk olduğu son 8 karşılaşmanın yalnızca birinden galip ayrılan başkent ekibi bu galibiyeti İstanbul’a yaptığı son ziyarette İstanbulspor’u 2-1 yenerek aldı.

Ömer Erdoğan ve ekibi bu maçtan da galip ayrılarak kendilerini düşme hattından uzaklaştırmak istiyor.

Dikkat Çekenler

Karşılaşma öncesi Kasımpaşa’nın bu sezonki en golcü ismi Cedric Bahoken’in sakat; orta sahadaki üretici iki futbolcusu Hajradinovic’in cezalı ve Eysseric’in durumunun şüpheli olmasu ev sahibi ekipte skor yapacak oyuncu sıkıntısı ortaya çıkarıyor.

Konuk ekip Ankaragücü’nde ise geçen hafta 4-1 kazanılan Hatayspor maçında 1 gol ve 1 asist yaparak yıldızlaşan Taylan Antalyalı, takıma geldiği günden beri yaptığı katkıyla dikkat çekiyor.