Kasımpaşa-Adana Demirspor Maç Önü Notları

ANA SAYFAHABERLER → Kasımpaşa-Adana Demirspor Maç Önü Notları

Kasımpaşa-Adana Demirspor Maç Önü Notları

Kasımpaşa-Adana Demirspor Maç Önü Notları

Spor Toto Süper Lig’de 10.haftanın sonucu merakla beklenen karşılaşmasında Kasımpaşa ve Adana Demirspor karşı karşıya geliyor.

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak maç 15 Ekim Cumartesi günü saat 17.00’de başlayacak ve maçı Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek.

Kasımpaşa’da Tarkan Serbest ve Fodé Koita sakatlıkları sebebiyle, Valentin Eysseric ise kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Adana ekibinde Yaroslav Rakitsky sakat konumunda yer alırken Gökhan İnler’in durumu maç saatinde belli olacak.

Kasımpaşa Formda

Puan tablosunda 13 puanla 9.sırada yer alan Kasımpaşa; Süper Lig’de çıktığı son 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

Geçtiğimiz hafta Trabzonspor deplasmanında 0-0’lık beraberlik alan Kasımpaşa, kalesini gole kapatma konusunda oldukça iyi durumda.

Şenol Can yönetimindeki Kasımpaşa, şu ana kadar ligde oynadığı 9 karşılaşmanın dördünde gol yemedi. Kasımpaşa en son 1962/63 sezonunda ligde çıktığı ilk 10 maçın beşinde kalesini gole kapatmıştı.

Şenol Can kariyerinde yabancı teknik direktörlere karşı iç sahada oynadığı iki maçı da kazandı.

İstanbul temsilcisinde hedef galip gelerek ligdeki iyi gidişi devam ettirmek.

Adana Zirveyi Bırakmak İstemiyor

Adana Demirspor deplasmanda Antalyaspor'u 3-0 yendi

Spor Toto Süper Lig’in lideri Adana Demirspor, 9 maçta 18 puan topladı.

Süper Lig’de oynadığı ilk 9 maçta sadece 1 mağlubiyet alan Adana Demirspor, bu karşılaşmayı da kaybetmemesi durumunda lig tarihinde ilk 10 maçta en az mağlubiyet aldığı sezonu yaşayacak.

Ancak, Vincenzo Montella’nın takımı son iki maçtır galip gelemiyor. Adana Demirspor, geçtiğimiz hafta Gaziantep FK deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndü.

Teknik direktör Montella, bu maça İstanbul takımlarına karşı kötü serisini bozmak için çıkıyor. İtalyan teknik direktör göreve geldiğinden beri İstanbul takımlarına karşı oynadığı 7 deplasman maçının sadece birini kazanırken, 5 mağlubiyet aldı.

Adana temsilcisinde hedef, İstanbul şanssızlığını kırıp ligde zirvede kalmak olacak.

Dikkat Çekenler

Kasımpaşa; ligde iç sahada attığı gollerin %75’ini kafa vuruşundan atarken, Adana Demirspor henüz bu sezon kafa golü yemedi.

Kasımpaşa’da Stephane Bahoken, takımının oynadığı son 4 maçta 3 gole direkt etki etti. (2 Gol, 1 Asist)

Adana Demirspor’da ise Britt Assombalonga, son iki deplasmanda gol atmayı başardı. Demokratik Kongolu santrafor eğer bu maçta da gol atmayı başarırsa Adana Demirspor’un lige döndüğü 2021/22 sezonunun başından beri üst üste üç deplasmanda gol atan ilk futbolcu olacak.