Kasımpaşa 7 Maç Sonra Güldü

ANA SAYFAHABERLER → Kasımpaşa 7 Maç Sonra Güldü

Kasımpaşa 7 Maç Sonra Güldü

Kasımpaşa 7 Maç Sonra Güldü

Spor Toto Süper Lig’de üst üste 7 haftadır galibiyet alamayan Kasımpaşa, ligin 17.hafta karşılaşmasında sahasında Corendon Alanyaspor’u ağırladı.

Teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde ilk galibiyetini alan lacivert beyazlı ekip, Akdeniz temsilcisini 4-1’lik skorla geçti.

Kasımpaşa adına karşılaşmadaki golleri Ben Ouannes, Fall (2) ve Eysseric kaydetti. Konuk ekip Corendon Alanyaspor’un tek golünü ise 90+1’de Ahmed Hassan’dan geldi.

“Çok İyi Hazırlanmışlar”

Karşılaşmanın ardından maçı değerlendiren Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli, rakibin maç hazırlığını övdü:

“Biz maçtan önce konuştuğumuzda bizi en çok endişelendiren şey rakibin kontra ataklarıydı. Buna özel hazırlık yapmamıza rağmen bu şekilde 2 tane gol yedik. Kasımpaşa’yı tebrik ederim, çok iyi hazırlanmışlar.”

Rakibin etkili oyununa rağmen ikinci yarıda oyun anlayışlarında değişikliklere giderek daha iyi bir performans ortaya koyduklarından bahseden İtalyan teknik direktör, “İkinci yarı çok daha fazla şans bulduk ama değerlendiremedik. Şansızlık veya beceriksizlik olabiliyor. Bu maç bizim için büyük bir ders oldu.” diye konuştu.

“Tüm Planlarımız Tuttu”

Teknik direktörlük kariyerinin ilk galibiyetinin ardından konuşan Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan, maç öncesi yaptıkları planları maça tamamen yansıttıklarının altını çizdi:

"Oyuncularımı tebrik ederim iyi mücadele ettiler. İstedikleri 3 puanı aldılar, onlar adına mutluyum. 2 takım da iyi mücadele etti. Tempolu maç oldu. Oyuncular 1 hafta boyunca çalıştığımız hemen her şeyi yerine getirdi. Alanya'nın merkezdeki güçlü oyununa hazırlandık. Bugün tüm planlarımız tuttu. Bundan önce sonuca yansıtamamıştık ama bugün yansıttık."

Önümüzdeki hafta oynayacakları Beşiktaş maçını düşünmediklerini ifade eden Selçuk İnan, "Beşiktaş maçı çok zorlu maç ama bugünün konusu değil. Kazanamamak oyuncular üzerinde baskı oluşturuyor çünkü futbol sonuç oyunu. Kazandığınız zaman güven artar ve daha rahat oynarsınız. Stres, gerginlik vardı oyuncularda ama inşallah bu galibiyetle bunu atlatmışlardır." diyerek sözlerini noktaladı.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Teknik direktör Selçuk İnan’ın antrenörlük kariyerinin ilk galibiyetini aldığı maçta Kasımpaşa adına fark yaratan isimlerin başında Mamadou Fall geldi.

Performansını attığı 2 golle taçlandıran oyuncunun yanında Eysseric de 1 gol atıp 1 de asist yaparak takımına katkı sundu.