Kasımpaşa 5 Golle Kazandı

ANA SAYFAHABERLER → Kasımpaşa 5 Golle Kazandı

Kasımpaşa 5 Golle Kazandı

Kasımpaşa 5 Golle Kazandı

Spor Toto Süper Lig’in 22.haftasında Kasımpaşa, evinde Bitexen Giresunspor’u ağırladı. Alt sıralardaki iki takımın mücadelesinde Kasımpaşa rakibini 5-1 mağlup etmeyi başardı.

Karşılaşmada ilk gol 10.dakikada Savicevic ile Bitexen Giresunspor’dan geldi. Ancak Kasımpaşa ilk yarı bitmeden Fall, Eysseric ve Aytaç Kaça ile 3 gol bularak soyunma odasına 3-1 önde girdi.

İkinci yarının başında 50.dakikada Ben Ouanes ile 4.golü bulan Kasımpaşa, 66’da Aytaç Kara’nın attığı golle farkı 4’e çıkardı ve maçı da bu skorla kazandı.

Bu sonuçla birlikte Kasımpaşa 22 puana yükselirken Bitexen Giresunspor 21 puanda kaldı.

Giresun temsilcisinin ligdeki galibiyet hasreti 6 maça çıkarken Kasımpaşa 4 maç sonra galip gelmiş oldu.

“3 Puana Çok İhtiyacımız Vardı”

Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Ekrem Örenç, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Galibiyetten dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden Örenç, “Galibiyetten dolayı çok mutluyuz. Bu 3 puana ihtiyacımız vardı. Maçın hemen başında gol yedik. Yediğimiz gol sonrası moralimiz bozuldu. Sonra beraberliği yakalayıp öne geçtik. Netice itibarıyla 5-1'lik net bir galibiyet aldık.” diye konuştu.

“Konuşmak İstiyorum Ama Konuşamıyorum”

Bitexen Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, karşılaşma sonrasında açıklamalar yaptı.

Hakan Keleş, takımda sorunlar olduğunu ifade ederek "Konuşmak istiyorum ama konuşamıyorum, konuşacağım zamanlar olacak. Bir sürü sorunla uğraşıyoruz, sorunlar katlanarak gidiyor.” şeklinde konuştu.

Karşılaşmada Öne Çıkan Performanslar

Maçta Kasımpaşa adına ilk golü atan Mamadou Fall, ligdeki son 5 maçında 5 gole direkt etki etmiş oldu.

Ayrıca Kasımpaşa’nın 16 yaşındaki orta sahası Yasin Özcan, Ben Ouanes’in attığı golün asistini yaparak A takımdaki ilk asistini yapmış oldu.