Kasımpaşa 3 Puanı 3 Golle Aldı

ANA SAYFAHABERLER → Kasımpaşa 3 Puanı 3 Golle Aldı

Kasımpaşa 3 Puanı 3 Golle Aldı

Kasımpaşa 3 Puanı 3 Golle Aldı

Corendon Alanyaspor ve Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasında Alanya’da karşı karşıya geldi.

İki takımın da küme düşme hattıyla arasındaki mesafeyi açmayı hedeflediği maçta kazanan, 3-1’lik skorla Kasımpaşa oldu.

İstanbul temsilcisine galibiyeti getiren golleri Djilobodji, Koita ve Fall kaydetti. Ev sahibi Corendon Alanyaspor’un tek golü ise Oğuz Aydın’dan geldi.

Bu galibiyetin ardından puanını 43’e yükselten Kasımpaşa, bu sezon ligde kalmayı garantiledi. Öte yandan Corendon Alanyaspor da Bitexen Giresunspor’un Trabzonspor’a mağlup olmasının ardından küme düşmeyeceği kesinleşen bir diğer ekip oldu.

“Önemli Bir Üç Puandı”

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, karşılaşmanın ardından mücadeleyi değerlendirdi.

Aldıkları 3 puanın önemini vurgulayan Özdeş, “İlk yarıda çok net pozisyonlarımız olmadı ancak ikinci yarıda geri düşüp 1 gol bulduktan sonra oynadığımız oyun, devre arası konuşmalarımızın karşılık bulduğu bir oyundu. Daha sonraki dakikalarda daha coşkulu oynadık. İkinci yarıda ofansif olarak yaptığımız aksiyonlarla maçı kazandık. Önemli bir üç puandı” dedi.

Süper Lig’de Adana Demirspor’dan 5 gol yedikten sonra takımının performansını yükseltmeye başladığının altını çizen Kemal Özdeş, “Önce herkesin sahip çıkacağı bir oyun planı, daha sonra kalitemizi ortaya çıkaracak birliktelik... Bunların her birini her geçen hafta yaşadık. Son 4 dış saha maçında 2 puan ortalama tutturduk. Bu bizim için önemliydi. Bu sezon ilk kez üç maç üst üste kazandık. Bu süreçte belki alt sıralarla ilgili oyuncularımla hiçbir şey paylaşmadım ama oynadığımız son 6 hafta her bir maça çok ciddi hazırlandılar. Hepsini tebrik ediyorum. Bizim için lig bitmedi. İki maçımız var, hafta sonu Beşiktaş ile oynayacağız. Beşiktaş maçını kazanmak için yarından itibaren hazırlanacağız.” ifadelerini kullandı.

“Taraftarlardan Özür Diliyoruz”

Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan ise maçın ardından yaptığı açıklamalarda, oyundan duyduğu memnuniyetsizliği dile getirdi.

Erdoğan, “Maçtan galibiyetle ayrılmamız gerekiyordu ama maalesef maçın başlangıcında ve özellikle ikinci yarıda çok basit goller yedik. Bize yakışmayan goller yedik. Kendi işimizi kendimiz halletmek istiyorduk. Sahada istediğimiz oyunu ve mücadeleyi sergileyemedik. Buraya gelen taraftarlardan özür diliyorum. Son bir Trabzonspor deplasmanı var. İnşallah oraya da iyi hazırlanıp sezonu iyi bir şekilde bitiririz.” ifadelerini kullandı.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Kasımpaşa’nın rakibini 3-1 ile geçtiği maçı 1 golle tamamlayan Mamadou Fall, performansıyla dikkat çekti.

Buna karşın maçın yıldızı, karşılaşmayı 2 asistle tamamlayan Ben Ouanes oldu. Ben Ouanes, gösterdiği performansla formda çizgisini sürdürdü.