Kamerun 4 Dakikada Geri Döndü

ANA SAYFAHABERLER → Kamerun 4 Dakikada Geri Döndü

Kamerun 4 Dakikada Geri Döndü

Kamerun 4 Dakikada Geri Döndü

FIFA Dünya Kupası C Grubu’nda ilk maçlarını mağlubiyetle kapatan iki takım, Kamerun ve Sırbistan karşı karşıya geldi.

Toplam 6 golün atıldığı karşılaşmada Sırbistan, maçın 62.dakikasına 3-1 önde girmesine karşın üstünlüğünü koruyamadı.

Eski Beşiktaşlı oyuncu Vincent Aboubakar’ın sonradan oyuna girip 1 gol 1 asist ile yıldızlaştığı maçta Kamerun, 4 dakikada bulduğu 2 golle beraberliği yakaladı.

90 dakika sonunda başka gol olmayınca karşılaşma 3-3 eşitlikle sona erdi.

“Brezilya’dan Aşağı Kalır Yanımız Yok”

Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Vincent Aboubakar, Sırbistan karşısındaki geri dönüşün ayrıntılarından bahsederek, grubun son maçında karşılaşacakları Brezilya’dan altta kalmadıklarını söyledi:

"Fas maçını izledikten sonra arkadaşlarıma 'Onlar gibi istekli olmalıyız' dedim. Sırbistan'ın çekindiğini ve savunmada ağır oyunculara sahip olduğunu fark ettik. Kazanamadık ama beraberliği yakaladık. Bizim Brezilya'dan aşağı kalır yanımız yok."

Sonradan oyuna girip attığı 1 gol ve yaptığı 1 asistle Kamerun’un Son 16 şansını diri tutan Aboubakar, Dünya Kupası’nda yedekten oyuna girip bunu başaran ilk Afrikalı futbolcu oldu.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Vincent Aboubakar, Kamerun adına gösterdiği performansla karşılaşmanın en dikkat çeken oyuncusu oldu.

Tıpkı Aboubakar gibi maçı 1 gol 1 asistle tamamlayan Jean-Charles Castelletto da ülkesinin 1 puan aldığı maçta performansıyla öne çıktı.

Diğer taraftan Sırbistan’da ise milli takımla çıktığı son 6 maçta 7.golünü atan Aleksandar Mitrovic, etkili bir maç çıkardı.